Retail & consumer

Houvast in onzekere tijden

De impact van de coronacrisis op onze maatschappij en economie begint steeds zichtbaarder te worden. In deze tijd wordt er meer van u verwacht dan ooit. Vooral als het gaat om de uitvoering van nieuwe maatregelen en wat die betekenen voor u als organisatie binnen de retail- en consumentensector. We kunnen ons voorstellen dat u ondersteuning zoekt om snel en effectief te handelen. PwC heeft op veel vlakken de kennis en de ervaring om hierin mee te denken en te helpen. Onderstaand vindt u de contactgegevens van onze aanspreekpunten.

PwC rapport over de stedelijke consument

In onze Global Consumer Insights Survey studie zal PwC het veranderende gedrag van 20.000 stedelijke consumenten belichten en hoe COVID-19 hen heeft beïnvloed. Daarnaast bespreken we andere gegevens over steden en verkennen we zakelijke mogelijkheden die u helpen waardeketens te waarborgen die zich richten op wereldwijde gebeurtenissen.

Lees meer over GCIS 2020

loading-player

Playback of this video is not currently available

Webinar: Retail in een "1,5-meter maatschappij"

Door de COVID-19-pandemie leven we in ongekende tijden. Ook de detailhandel is ernstig getroffen en om de nodige steun te bieden, organiseerden we op 30 april 2020 een interactief webinar. In deze sessie delen we met u onze visie op de gevolgen van COVID-19 voor de detailhandel. Ook bespreken we hoe u vooruit kunt denken, uw organisatie opnieuw kunt vormgeven en weer fit kunt worden om succesvol te zijn in de markt. De belangrijkste onderwerpen en resultaten van de webinar vind je hier.

Hoe kunnen we helpen

Voor wereldwijde producenten van consumentenproducten en retailers zijn dit inspirerende en spannende tijden. Zij moeten hun organisaties immers aanpassen aan de disruptie ten gevolge van nieuwe (vooral mobiele) technologieën en de veranderende verwachtingen van consumenten. De Retail & Consumer dienstverlening van PwC bestaat uit een breed servicepakket gericht op retailers, fabrikanten van consumentengoederen alsmede dienstverlenende bedrijven in deze sector.

We hebben een starterskit ontwikkeld om inzichtelijk te maken hoe spelers in de retailsector door de huidige uitdagingen en kansen kunnen navigeren, de implicaties van de crisis kunnen begrijpen en kunnen beoordelen of zij rijp zijn voor de ‘1,5 metermaatschappij’. Klik hier voor meer informatie.

Wij hebben ruim 20.000 medewerkers in bijna 160 landen die zich richten op de R&C sector. Dus waar u ook heen wilt, wij kunnen u helpen om succesvol te zijn in uw markt.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Hoe kunnen we helpen

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

"De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen."

Milo Hartendorf, Industry Leader Retail & Consumer, PwC

Contact

Milo Hartendorf

Milo Hartendorf

Consumer Markets Industry Leader, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 51 12

Peter Hoijtink

Peter Hoijtink

Partner Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 30 90

Jaap-Willem Bijsterbosch

Jaap-Willem Bijsterbosch

Operations Consulting Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 29 04

Volg ons