Retail & consumer

Bedrijven helpen om uitdagingen aan te gaan en kansen in kaart te brengen.

De Retail & Consumer-praktijk van PwC biedt ondersteuning op gebieden als disruptie, de impact van e-commerce, supplychain, compliance- en regelgeving, data-analyse, cybersecurity en de veranderende behoeften van consumenten.

Hoe kunnen we helpen

Voor wereldwijde producenten van consumentenproducten en retailers zijn dit inspirerende en spannende tijden. Zij moeten hun organisaties immers aanpassen aan de disruptie ten gevolge van nieuwe (vooral mobiele) technologieën en de veranderende verwachtingen van consumenten. De Retail & Consumer dienstverlening van PwC bestaat uit een breed servicepakket gericht op retailers, fabrikanten van consumentengoederen alsmede dienstverlenende bedrijven in deze sector.

Wij hebben ruim 20.000 medewerkers in bijna 160 landen die zich richten op de R&C sector. Dus waar u ook heen wilt, wij kunnen u helpen om succesvol te zijn in uw markt.

Neem vandaag nog contact met ons op!

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

"De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen."

Milo Hartendorf, Industry Leader Retail & Consumer, PwC

Contact

Milo Hartendorf

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 51 12

Volg ons