Retail & consumer

Bedrijven helpen om uitdagingen aan te gaan en kansen in kaart te brengen.

De Retail & Consumer-praktijk van PwC biedt ondersteuning op gebieden als disruptie, de impact van e-commerce, supplychain, compliance- en regelgeving, data-analyse, cybersecurity en de veranderende behoeften van consumenten.

Hoe kunnen we helpen

Voor wereldwijde producenten van consumentenproducten en retailers zijn dit inspirerende en spannende tijden. Zij moeten hun organisaties immers aanpassen aan de disruptie ten gevolge van nieuwe (vooral mobiele) technologieën en de veranderende verwachtingen van consumenten. De Retail & Consumer dienstverlening van PwC bestaat uit een breed servicepakket gericht op retailers, fabrikanten van consumentengoederen alsmede dienstverlenende bedrijven in deze sector.

Wij hebben ruim 20.000 medewerkers in bijna 160 landen die zich richten op de R&C sector. Dus waar u ook heen wilt, wij kunnen u helpen om succesvol te zijn in uw markt.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Actueel en publicaties

Innovatiebudget Nederlandse bedrijven stijgt met 160 procent

Innovatiebudget Nederlandse bedrijven stijgt met 160 procent

Van de duizend bedrijven met het grootste budget voor onderzoek en ontwikkeling ter wereld, hebben er zestien hun hoofdkantoor in Nederland. Zij besteedden in 2017 ruim zestien miljard euro aan onderzoek en ontwikkeling, een stijging van 160 procent ten opzichte van vorig jaar.

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Global publicaties

Retail realities of doing business today

Retail realities of doing business today

Retailing used to be so simple – open a store, source products, buy one, sell one… and repeat. However, things look rather different in the digital world, which has driven a revolution in the way we engage, interact and transact with customers.  PwC and SAP jointly commissioned a research study, surveying over 300 retailers and 2,100 consumers across six European countries to explore consumer and retailer perspectives on the integrated shopping experience.

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

"De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen."

Shana Laurie de Hernandez, Industry Leader Retail & Consumer, PwC

Contact

Shana Laurie de Hernandez
Partner, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 75 55
E-mailadres

Volg ons