Operations

Wachten op economisch herstel en dan terug naar business as usual – voor veel organisaties is dit al geen waarschijnlijk scenario meer. Om concurrentievoordeel te verkrijgen en te behouden is het nodig om strategie en bedrijfsmodel aan te passen. Als uw organisatie wendbaar en flexibel is, kunt u sneller op ontwikkelingen inspelen en anticiperen. Uw waardeketen is daarin de motor voor omzetgroei.

Zo kunnen wij u helpen

Wij helpen u die omzetgroei vanuit uw waardeketen te realiseren. Met onze expertise in sourcing, inkoop, productie, warehousing, planning en distributie kunt u uw nieuwe strategie transformeren naar een werkend en winnend bedrijfsmodel. Via procesoptimalisatie en organisatieontwerp bereikt u de doelen die op uw executive agenda staan: meer waarde creëren, kosten verminderen en verspilling tegengaan.

Wij focussen ons op:

  • Integrale transformaties, van strategie tot in de puntjes van uw organisatie en processen
  • Optimaal supply chain management
  • De stem van de klant; wij maken de beweging naar u
  • Alle markten en sectoren

Wist u overigens dat wij graag onze vakkennis met u delen? We hebben verschillende kennisprogramma’s  waarin we met collega-organisaties en academici nieuwe inzichten en best practices ontwikkelen en delen. Neemt u gerust contact met ons op.

Contact

Veronique Roos-Emonds

Veronique Roos-Emonds

Partner, Raad van Bestuur, PwC Netherlands

Volg ons