Data Experience Lab

Ervaar uw data in ons Data Experience Lab

Kent u de mogelijkheden die in uw data verscholen zijn? In ons Data Experience Lab analyseren we uw data en visualiseren de inzichten op onze dataWALL: een groot multitouchscreen van acht aan elkaar gekoppelde schermen van 55 inch.

Inzoomen, uitzoomen, nieuwe inzichten

De speciaal voor de dataWALL ontwikkelde applicaties nodigen u uit om uw data met nieuwe ogen te bekijken en interactief te beleven: u kunt inzoomen op voor u interessante informatie, uitzoomen waar u een totaaloverzicht wilt en wij koppelen uw data aan externe databronnen voor de allernieuwste inzichten. Zo helpen wij u om uw strategie op feiten af te stemmen.

Nieuwste gadgets verkennen

Daarnaast kunt u in het Data Experience Lab kennismaken met allerlei innovatieve producten. Een 3D-printer, een virtual realitybril en een kinetische controller die uw bewegingen waarneemt en virtueel weergeeft, zijn slechts het begin. We voegen de nieuwste gadgets toe aan het Data Experience Lab zodat u bij ons de toepassingen ervan op een speelse manier kunt verkennen.

Wat kunt u zoal ervaren in ons Data Experience Lab?

  • Een date met uw data: een dataworkshop van een (halve) dag voor bedrijven. Voorafgaand verzamelt en valideert PwC uw bedrijfsgegevens en koppelt ze aan externe gegevensbronnen. Tijdens de workshop visualiseren we het resultaat op de dataWALL zodat we samen tot inzichten komen.
  • Demodagen: wij presenteren regelmatig geanonimiseerde klantcases uit verschillende sectoren, zodat u aan de hand van deze voorbeelden inspiratie opdoet over de mogelijkheden van data in uw organisatie. Ook organiseren we kleinschalige congressen, onder meer over big data in diverse industrieën.
  • Game of Threats: een strategisch cybersecurityspel dat bewustzijn over cybersecurity creëert.

Contact

Gerwin Naber

Gerwin Naber

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 150 75 75

Volg ons