Cyber & Security

Samen bouwen aan een veilige digitale samenleving

Samen bouwen aan een veilige digitale samenleving

PwC is méér dan alleen een accountantskantoor. Want wist je dat je bij PwC ook aan de slag kan als consultant in de Cyber, Forensics & Privacy business unit? Dit team is erop gericht de digitale samenleving veiliger te maken. Samen met 150 professionals in Nederland en ruim 4.500 experts wereldwijd werken we aan toonaangevende en baanbrekende projecten die alle aspecten van cybersecurity bestrijken: van ethical hacking tot bedreigingsdetectie en forensisch onderzoek, van het voorkomen tot het oplossen van cybercrime, van privacy, compliance, policy & governance, security architecture & implementatie tot digital identity.

internship, cybersecurity

Informeel én internationaal

Bij ons geen hoge hakken en dure maatpakken, maar juist sneakers en spijkerbroeken. De Cyber, Forensics & Privacy Business Unit (BU) kenmerkt zich als informeel en internationaal. De BU ademt tech en verwelkomt diversiteit. De verscheidenheid aan collega’s brengt verschillende perspectieven met zich mee, dat de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede komt. Omdat onze collega’s uit alle windstreken komen is onze voertaal Engels.

Aan de slag

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en het gevoel hebt dat je erbij hoort. En jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. We begeleiden je bij elke stap, maar geven je altijd alle ruimte om je ambities na te streven en je eigen keuzes te maken. Je baan is afwisselend en je werkt met prestigieuze klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je expertise, ideeën en vragen met de beste professionals in jouw vakgebied en in andere disciplines. Je wordt gewaardeerd voor wie je bent - en voor wat je doet in een inspirerende, inclusieve, respectvolle en ondersteunende werkomgeving. Samen hebben we een doel: de digitale samenleving veiliger maken.

Onze teams

Als consultant in het Cybersecurity, Privacy and Information Society (CP&IS) team richt je je op het cyber-weerbaar maken en houden van onze klanten.

Als consultant in het Team Forensics houd je je bezig met objectieve waarheidsvinding, bijvoorbeeld in (digitale) fraudeonderzoeken en incident response.

Als teamlid van het Digital Identity team help je onze klanten een persoonlijke, gebruikersvriendelijke en veilige ervaring voor digitale interacties met hun klanten en partners te creëren.

De missie van Team Healthcare is om data te laten werken voor een veilige gezondheidszorg.

< Back

< Back
[+] Read More

Stage Cybersecurity

Bij PwC Nederland hebben we veel mogelijkheden voor studenten op het gebied van Cybersecurity. We hebben veel te bieden als het gaat om cybersecurity, identiteit, privacy, hacking en forensisch onderzoek. Hierbij kun je denken aan de volgende onderwerpen:
1. De invoering van infrastructuur in de cloud (PaaS) en de gevolgen voor de controle van digitale toegang
2. Succesfactoren en drempels voor het omarmen van klant identiteit om een digitale omnichannel ervaring te creëren
3. Waarom wordt digitale identiteit gezien als de pijler van Cyber Security?
4. Impact van cloud adoptie op rationalisering van organisaties voor digitale-identiteit technologie
5. De toekomst van Digitale Identiteit en innovatie over 10 jaar

Wil je meer weten over een stage binnen Cybersecurity, neem dan contact op met een van onze recruiters.

Contact

Raihana Naseri

Campusrecruiter & recruiter professionals Cybersecurity, Privacy & Forensics, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 132 44 52

Kali Karrar

Recruiter professionals Cybersecurity, Privacy & Forensics, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 132 51 76