Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Voedselfraude

Vertrouwen geven in 's werelds voedsel 

Voedselfraude is een groeiende zorg. Recente incidenten omtrent voedselfraude hebben de noodzaak om de consument te beschermen vergroot. De voedselindustrie moet hun vermogen om fraude via supply chains te detecteren en te bestrijden, vergroten. 

Het verbeteren van vertrouwen in voedsel is een van de grootste uitdagingen die de samenleving en bedrijven moeten aangaan, maar het is ook een van de grootste kansen voor voedselbedrijven die hier in slagen.

Onze services gericht op het gebied van voedselvoorziening en voedselintegriteit zijn gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van advies, belasting- en assurance-diensten, in de Agrifood sector. Hierdoor zijn we in staat om mee te bouwen aan de veerkracht, wendbaarheid en reputatie van uw organisatie. Met ons geïntegreerde, wereldwijde pakket van dienstverlening bestrijken wij de gehele keten – ‘from farm to fork’. Zo bieden wij u een totaaloplossing om de voedselzekerheid, veiligheid en kwaliteit te verbeteren en uw stakeholders optimaal vertrouwen te geven in uw producten.

Contact

Peter Hoijtink

Peter Hoijtink

Partner Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 201 93 83

Volg ons