Consumer Markets

Winnende strategieën veranderen met de tijd mee

Zeker als die verandering vandaag begint

Noem een thema rond Retail & Consumer, AgriFood en Transport & Logistiek, en er speelt iets. Van de arbeidsmarkt en de bezetting van winkelstraten tot de prijzen van grond- en brandstoffen en veranderende toeleveringsketens door geopolitiek en klimaat. Wat dat betreft zitten deze sectoren in het epicentrum van de verandering. Maar daardoor ontstaan ook nieuwe kansen.

Consumer markets

Belangrijke strategische thema’s in de Consumer Markets

Sustainability

Nog niet eerder vielen de korte en de lange termijn zo urgent met elkaar samen – acties van nu hebben directe impact op de leefbaarheid van straks. Het voortvarend verankeren van de ESG-thema’s in de bedrijfsstrategie is dan ook een voorwaarde voor toekomstbestendig succes.

Lees meer

Digital Transformation

Het digitale domein biedt de allergrootste kansen én herbergt de grootste risico’s van dit moment. Hoe benut u de enorme beloften van AI en cloudtechnologie? En hoe beheerst u daarbij de risico’s? Het vraagt om wat wij ‘toekomstbehendigheid’ noemen, en daar helpen we u graag mee.

Lees meer

Value creation

In deze uitdagende tijden speelt er veel wat nú uw aandacht opeist. Tegelijk moet ook het vinden van nieuwe manieren om waarde te creëren altijd een prioriteit zijn. Een brede blik en een open mind helpen u om in alle hectiek constructieve en betekenisvolle groei te realiseren.

Lees meer

Workforce Transformation

Weinig woorden hoor je zo vaak in één adem als krapte en arbeidsmarkt. En dat blijft wel even zo. Om nu ‘Employer of Choice’ te zijn is een diepe kennis van de drijfveren van professionals nodig. Data-gedreven inzichten ontsluiten hun motivaties om voor u te (blijven) kiezen.

Lees meer

Benieuwd hoe wij uw organisatie verder kunnen brengen?

Neem contact op en ontdek hoe wij u hierbij kunnen helpen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, de PwC Update

Contact us

Milo Hartendorf

Milo Hartendorf

Consumer Markets Industry Leader, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 299 15 98

Volg ons