Private Equity

Uw partner tijdens uw PE-levenscyclus

Het landschap van private equity verandert. Wetgeving, de roep om transparantie, veranderende markten en meer concurrentie zorgen ervoor dat private-equityfondsen hun net verder uit moeten gooien om nieuwe waardebronnen te vinden.

De Private Equity Groep van PwC brengt alle disciplines en expertises samen die nodig zijn voor gespecialiseerde dienstverlening aan Private Equity fondsen en hun portfoliobedrijven. Deze dienstverlening betreft de hele deal cycle maar ook de fase daarvoor; namelijk advisering bij het structureren van het fonds.

De PE groep is uw partner gedurende de hele PE-levenscyclus, van het oprichten van een nieuw fonds tot het vinden van nieuwe investeringen voor een bestaand fonds. Wij helpen u onder meer met het bepalen van de investeringsstrategie en met belastingvraagstukken rondom bijvoorbeeld de structurering van uw fonds.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Actueel en publicaties

Private Equity & Digital Transformation

Private Equity & Digital Transformation

De dagen van het kopen van aandelen in bedrijven tegen een lage prijs en verkopen tegen een hoge prijs zijn voorbij! Behalve voor de private equity firma’s die weten hoe je digitale mogelijkheden beoordeelt, ontwikkelt en tevens vermarkt. Digitalisering heeft een enorme potentie voor waarde creatie – voor de investeerders die van te voren de juiste vragen stellen!

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Contact

Remco van Daal
PE Industry Leader, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 38 14
E-mailadres

Volg ons