Skip to content Skip to footer

Loading Results

Belastingplan 2021

Welk effect hebben de definitieve maatregelen op uzelf of uw onderneming?

Als laatste in de schakel van de parlementaire behandeling, stemde de Eerste Kamer op 15 december 2020 in met het Belastingplan 2021 en de overige wetsvoorstellen, die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd. Deze pagina is tijdens het parlementaire proces steeds aangepast aan de laatste informatie en is nu definitief.

Wilt u weten welke maatregelen mogelijk effect hebben op uzelf of uw onderneming? Denk bijvoorbeeld aan wat nu uw uiteindelijke opbrengst van de Baangerelateerde Investeringskorting is of bekijk hoe de aanpassingen in de verliesverrekening van vennootschappen uitpakken.

Het volledige overzicht van de definitieve maatregelen vindt u hier.

In de datacard vindt u de belastingtarieven en -cijfers voor 2021 en 2020 overzichtelijk naast elkaar. De wijzigingen in het box 3-stelsel hebben wij voor u gevisualiseerd. Ook kunt u over een aantal geselecteerde onderwerpen uit het Belastingplan 2021 onze verdiepende artikelen lezen.

Welke fiscale koers gaat u in 2021 varen? Onze specialisten staan voor u klaar, om hier samen richting aan te geven. Morgen maak je samen_


Marc Diepstraten
Voorzitter PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V.
Marc Diepstraten
Voorzitter PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V.

{{filterContent.facetedTitle}}

Volg ons

Contact

Knowledge Centre

Rotterdam, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 43 51

Hide