Belastingplan 2021

Het kabinet kiest op Prinsjesdag voor een pakket om de economie te stimuleren. Lees hieronder wat dit voor u betekent.

Na een onstuimig afgelopen half jaar is de impact van het coronavirus merkbaar op economisch vlak. De kabinetsplannen die voor 2021 zijn gepresenteerd, hebben dan ook voor een groot deel als doel om onze economie door de crisis te helpen. Maar ook het belang van de maatregelen ten aanzien van de uitvoering van het klimaatakkoord zien wij hier in terug. 

Wilt u weten wat dit voor uw situatie betekent? Wij hebben de belangrijkste fiscale maatregelen voor u op een rij gezet, zodat u kunt bekijken wat de impact is voor uzelf of uw onderneming. 

In de datacard vindt u de belastingtarieven en -cijfers voor 2021 en 2020 overzichtelijk naast elkaar. De wijzigingen in het box 3-stelsel hebben wij voor u gevisualiseerd. Ook kunt u over een aantal geselecteerde onderwerpen uit het Belastingplan 2021 onze verdiepende artikelen lezen.

Op deze pagina houden wij u gedurende het gehele parlementaire proces steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houdt daarom deze pagina in de gaten.

Welke fiscale koers gaat u varen? Onze specialisten staan voor u klaar, om hier samen richting aan te geven. Morgen maak je samen_


Marc Diepstraten
Voorzitter PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V.
Marc Diepstraten
Voorzitter PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.loadingText}}
Volg ons

Contact

Knowledge Centre

Rotterdam, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 43 51

Hide