Taxfunctie van de toekomst

Uw tax strategie afgestemd op de organisatiedoelen

Bepaal uw fiscale strategie

Wat zijn de sterke en zwakke punten van uw tax functie? En in hoeverre is uw tax strategy afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen? PwC stelt u in staat om door middel van een webapplicatie en dashboard antwoord te krijgen op deze vragen.

De kracht van data-analyse begint vandaag

De belastingfunctie zal een meer strategische rol gaan innemen in de organisatie door het meer, sneller en beter analyseren van relevante data. Dit lijkt voorlopig voor de meeste organisaties een aantrekkelijk toekomstbeeld. De toekomst kan echter vandaag al beginnen. PwC kan u helpen om nu al de kracht van data-analyse te benutten!

Denk groot, begin klein

In de belastingfunctie van de toekomst kan data direct worden vertaald naar fiscale inzichten op basis waarvan betere en snellere strategische en operationele beslissingen kunnen worden genomen. Het opzetten van een zogenaamde Tax Data Hub is echter niet zomaar gedaan. Toch zijn er allerlei kleinere stappen die u nu al kunt zetten om dicht bij de belastingfunctie van de toekomst te komen. Meer weten over de kracht van data-analyse en wat de specialisten van PwC voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk de pagina over data-analyse in de tax functie

Lees meer over de kracht van data-analyse

Digitale tools

PwC beschikt over verschillende digitale tools om uw Tax mogelijkheden beter te benutten en efficiënt te automatiseren. Met onze toolings krijgt u: informatie over de juistheid van uw btw-boekingen (VAT Insights), data-analyse op de aangifte loonheffingen (HR Insights), en bijvoorbeeld ook via Customs Monitoring Tool een dashboard dat u helpt om compliant en in control te blijven.

Bekijk al deze digitale tools hier

Volg ons

Contact

Marcel Jakobsen

Marcel Jakobsen

Chief Digital Officer, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 206 60 16

Fieke van der Vlist

Fieke van der Vlist

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 075 19 37

Jurriaan Weerman

Jurriaan Weerman

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 241 00 28

Hide