Artificial Intelligence & Digital Skills

AI & Digital skills: ons aanbod leerprogramma's

Als wereldwijde organisatie begrijpen we bij PwC de impact van AI en data-analyse op bedrijven en industrieën. Onze digitale trainingen, met een focus op artificial intelligence (AI) en data-analyse, zijn zorgvuldig samengesteld om u niet alleen voor te bereiden op de toekomst, maar om u ook te helpen deze vorm te geven.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan digitale trainingen en zet vandaag nog de eerste stap naar een toekomst waarin u de concurrentie voorblijft.

Artificial Intelligence (AI)

Artificial Intelligence (AI) is een essentieel onderdeel geworden van organisaties. Van chatbots tot voorspellende analyses, AI transformeert de manier waarop organisaties opereren en innoveren. Organisaties moeten deze technologie omarmen om concurrerend te blijven en hun activiteiten toekomstbestendig te maken. Ontdek hoe u AI kunt inzetten op een verantwoorde en ethische manier, met aandacht voor transparantie, privacy en maatschappelijke impact.

Lees meer

Data & Analytics (D&A)

Ontwikkel uw vaardigheden in data-analyse en maak gebruik van de kracht van gegevens met de data-analyse trainingen van PwC's Academy. Leer hoe u complexe gegevens kunt analyseren, trends kunt identificeren en waardevolle inzichten kunt verkrijgen om weloverwogen beslissingen te nemen. Onze deskundige trainers begeleiden u bij het gebruik van geavanceerde analysetools en -technieken, zodat u kunt profiteren van de enorme hoeveelheid gegevens die beschikbaar is binnen uw organisatie.

Lees meer

Digital Skills

Upgrade uw digitale vaardigheden en blijf relevant in de snel veranderende digitale wereld met behulp van onze trainingen. Leer hoe u effectief kunt navigeren in het digitale landschap, nieuwe technologieën kunt omarmen en uw digitale strategie kunt optimaliseren. Onze ervaren trainers begeleiden u bij het ontwikkelen van essentiële digitale vaardigheden. Ontdek hoe PwC's Academy u kan helpen uw digitale vaardigheden te vergroten.

Lees meer

Een AI, D&A of digital skills leerprogramma op maat?

Dat is mogelijk! We verwerken specifieke ambities, uitdagingen en voorbeelden vanuit uw organisatie in het programma. Daarmee is het programma nog relevanter en effectiever; het programma is afgestemd op de unieke situatie en doelstellingen van uw organisatie. Op basis hiervan bepalen we de werkvormen en de digitale middelen. Zo ondersteunen we het leerproces maximaal en helpen wij uw medewerkers te groeien om uw ambities te realiseren.

Een AI, D&A of digital skills leerprogramma op maat?

Waarom PwC?

Het leerprogramma wordt georganiseerd door ons AI-team, D&A-team, Digital-team en PwC's Academy. De sessies worden gefaciliteerd door onze AI-experts, D&A-experts en/of digital-experts. Zij hebben ruime expertise op diverse gebieden gerelateerd aan AI, D&A en digitale transformaties. Onze experts werken met hun klanten aan verschillende AI, D&A en/of digitale uitdagingen, kennen kansen, risico’s en best practices. Hiermee zijn wij in staat voor u leerprogramma’s te ontwikkelen die verder gaan dan theorie.

De experts worden in dit leerprogramma ondersteund door de leeradviseurs van PwC’s Academy. PwC’s Academy biedt open opleidingsprogramma's voor organisaties en op maat gemaakte inhouse en virtuele opleidingsprogramma's. Zij voorzien het leerprogramma van de nieuwste leertechnologieën- en methoden en de best passende leerinterventies om het gewenste leereffect te bereiken.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons