Anti-witwassen en anti-terrorismefinanciering

Optimalisatie van uw zoektocht naar witwassen en terrorismefinanciering

Omdat de strijd tegen witwassen en terrorismefinanciering hoge prioriteit heeft van wetshandhavers en financiële regelgevers, moet het ook een topprioriteit zijn voor uw organisatie.

Enorme boetes en een verlies van reputatie kunnen het gevolg zijn als bewijs wordt gevonden dat uw systemen en netwerken worden gebruikt om crimineel geld legitiem te laten lijken of om geld te kanaliseren naar vermoedelijke terroristische groeperingen.

U moet kunnen anticiperen op incidenten met witwas of terrorisme financieringsaspecten binnen uw organisatie en de kans verkleinen dat klanten en zakelijke partners op welke manier dan ook in gevaar worden gebracht.

Wij maken uw systemen en netwerken bestendig tegen witwassen en terrorismefinanciering

Zo kunnen wij u helpen met anti witwasprogramma's

Onze teams van specialisten helpen u bij het ontwerpen en ondersteunen van programma's die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Wij zorgen ervoor dat u daarbij voldoet aan de wettelijke verwachtingen. We kunnen proactief de effectiviteit van uw huidige anti-witwas of terrorisme financiering-programma's beoordelen en aanbevelingen doen voor verbeteringen.

Contact

Michel Veldhuis

Michel Veldhuis

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 296 24 06

Pascal Huizinga

Pascal Huizinga

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 201 17 20

Sebastiaan van Zijl

Sebastiaan van Zijl

Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 292 40 99

Volg ons