Skip to content Skip to footer
Search

Waarom werken bij PwC?

Werken bij PwC, een wereld vol kansen

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jíj bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je wordt gewaardeerd om wie je bent én wat je doet. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s. De vaardigheden, inzichten en relaties die je opbouwt bij PwC bepalen je carrière, of je nou bij ons blijft of niet.

werken bij pwc

Playback of this video is not currently available

Professionele training & persoonlijke ontwikkeling

Tijdens je werk bij PwC krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. In je vak en als persoon. Je leert door in de praktijk aan de slag te gaan. Bij ons werk je letterlijk vanaf dag één aan uitdagende projecten. Je krijgt begeleiding van je job coach, elk jaar spreken jullie een aantal doelen af en bepaal je in welke richting jij je wilt ontwikkelen. Je jobcoach helpt je die doelen te bereiken en geeft je feedback op je geleverde prestaties.

De wereld, het speelveld en de klanten voor wie je werkt, veranderen voortdurend. Logisch dus dat jij meebeweegt en met de opleidingen van PwC verder groeit. Elk jaar starten zo’n 500 mensen. Learning & Development biedt een cultuur van continu leren, zodat je in staat bent om te leveren tegen de veranderende zakelijke behoeften en jezelf te ontwikkelen. We proberen de trainingen zoveel mogelijk te personaliseren zodat het aansluit bij je behoeften. Dit kan een klassikale training zijn, leren in teamverband, leren door middel van feedback of zelfsturend leren. Tijdens deze trainingen leer je bijvoorbeeld hoe je een relatie met de klant uitbouwt, wat het effect is van je eigen gedrag en hoe je gesprekken stuurt. Je kunt het programma aanvullen met losse modules van jouw keuze. Waar je ook bent in je loopbaan, je neemt zelf het voortouw in jouw ontwikkeling. Met hulp van alle kansen die PwC biedt.

Uitdagend werk

Je blijft fris, veelzijdig en nieuwsgierig als je af en toe van focus verandert. Bijvoorbeeld door een project uit een ander onderdeel van de organisatie op te pakken, een nieuw terrein binnen je vakgebied te verkennen of een ander werkveld of PwC kantoor op te zoeken. Lijkt het je wat om in een ander land te wonen en te werken? In een aantal werkvelden heb je ook de kans om een functie in het buitenland te vervullen. Ben je toe aan iets anders? Bespreek dan de mogelijkheden om bijvoorbeeld een overstap te maken naar een ander werkveld.

Playback of this video is not currently available

Playback of this video is not currently available

Vriendelijke werkomgeving

Bij PwC Nederland werken bijna 6000 mensen met honderden verschillende gewoontes, culturen en achtergronden. Voor iedereen is een plek in onze organisatie. We hebben respect voor elkaar en bevorderen een open en eerlijke bedrijfscultuur. Om de samenwerking te optimaliseren zijn er diverse projecten gestart ter bevordering van de omgang met elkaar, diversiteit in de organisatie en de talen die we gebruiken met elkaar.

PwC wil vooruit, verder kijken en daarvoor hebben we jou nodig. Wil je meer thuiswerken, werk je liever vanuit een ander PwC-kantoor of wil je flexibeler zijn met je werktijden? Mede dankzij je smartphone en andere technische hulpmiddelen die we je bieden is dit mogelijk. Handig om files te vermijden, naar de sportschool te gaan of iets voor jezelf te doen. 

Ondersteuning vanuit je leidinggevende op het gebied van jouw ontwikkeling

Het is onvermijdelijk dat je tijdens je werk vragen hebt. Of merkt dat je meer kennis of bepaalde vaardigheden nodig hebt. Hiervoor kun je terecht bij collega’s, je job coach en je leidinggevende. Je kunt je prestaties systematisch verbeteren met advies van je performance coach, of je leidinggevende. Zo ontdek je waar jouw kracht ligt, wie je bent en wat je belangrijk vindt. Juist die persoonlijke groei is essentieel naast je talent en vakkennis. Zeker als je een senior of leidinggevende functie ambieert of hebt.  Bij PwC word je begeleid door iemand die zelf ook dat proces is doorgegaan en zich dus kan verplaatsen in jou en die bovendien het belang inziet van de effort die erin wordt gestoken.

Playback of this video is not currently available

{{filterContent.facetedTitle}}