Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Wat is The New Equation?

Door een grote diversiteit aan mensen in onverwachte combinaties samen te brengen, kunnen we een bijdrage leveren aan het oplossen van belangrijke problemen in de wereld

Een strategie die is ontwikkeld om de uitdagingen van nu en morgen te overwinnen

De wereld van vandaag is niet meer zo eenvoudig en de uitdagingen waar we voor staan, zijn complex. Die uitdagingen vragen om een andere manier van denken en doen.

Vanuit PwC leveren we graag een bijdrage aan het oplossen van belangrijke problemen. Onze wereldwijde strategie is erop gericht de omvang en de complexiteit van de uitdagingen waarmee organisaties en de maatschappij worstelen, aan te pakken en mee te helpen oplossen. Door een grote diversiteit aan mensen in onverwachte combinaties samen te brengen. En door hun verschillende perspectieven, vindingrijkheid en passie te combineren met de nieuwste technologie.

Door nog meer te verbinden met elkaar, met onze klanten en met onze stakeholders, bouwen we samen aan vertrouwen en creëren we duurzame vooruitgang voor een nieuwe morgen. We noemen dit ‘The New Equation’.

Playback of this video is not currently available

0:00:30

The New Equation

'Om onze klanten te helpen bij de uitdagingen van deze tijd, zijn we bij PwC voortdurend op zoek naar nieuwe en duurzame oplossingen. Daarbij zijn het onze mensen die het verschil maken. Door een verscheidenheid aan mensen in onverwachte combinaties samen te brengen en hun kwaliteit, kennis en creativiteit te combineren met de nieuwste technologie, zijn we in staat nieuwe oplossingen voor een nieuwe morgen te creëren.'

Ad van Gils voorzitter raad van bestuur PwC Nederland

Ontwikkelingen vragen om duurzame transformaties

Met onze strategie spelen we in op de uitdagingen waarmee organisaties vandaag de dag worden geconfronteerd. De gevolgen van de versnelde digitalisering, de klimaatverandering, de veranderende machtsverschuivingen in de geopolitiek en de aanhoudende effecten van de Covid-19-crisis vragen om snelle keuzes en duurzame transformaties. Tegelijkertijd is het voor organisaties belangrijk om vertrouwen op te bouwen in een tijd waarin dat alleen maar moeilijker wordt.

Lees ons Jaarbericht 2020/2021

Vertrouwen moet je verdienen

Vertrouwen is nog nooit zo belangrijk geweest. Vertrouwen is de schakel die uw organisatie, uw mensen, uw klanten, uw stakeholders en de wereld met elkaar verbindt. Maar vertrouwen is niet iets dat je ergens kunt ‘kopen’. Je verdient het door elke interactie die je maakt, door elke ervaring die je deelt, door elke relatie die je aangaat en door elke oplossing die je bedenkt.

De hoge kwaliteit van ons werk is het fundament onder onze bijdrage aan het maatschappelijk vertrouwen. Die bijdrage vergroten we door kwalitatief hoogstaande controles en adviezen. Kwaliteit die niet alleen door onze klanten, maar ook door hun maatschappelijke stakeholders wordt begrepen en ervaren.

Een wereld gebouwd op het fundament van vertrouwen en transparantie

Duurzame resultaten die het verschil maken

Tegenwoordig is niets meer eenvoudig. Principes die vroeger logisch waren, zijn verdwenen of verschoven. Dat zorgt ervoor dat mogelijkheden en uitdagingen in een oogwenk kunnen veranderen en dat de spelregels niet altijd duidelijk zijn. En als dat het geval is, moet u verder kijken dan vandaag om duurzame resultaten te leveren die waarde blijven creëren. Voor u, voor uw mensen, uw stakeholders en de maatschappij waarin u leeft en werkt. Van ons vraagt dat ook dat we uitzoomen en de uitdagingen van onze klanten meer geïntegreerd en vanuit verschillende perspectieven benaderen.

Hoe wij helpen bij de uitdagingen die belangrijk zijn voor onze klanten en de wereld

Combinatie van menselijk vindingrijkheid met technologie zorgt voor waardevolle oplossingen

Als we iets hebben geleerd met elkaar in de afgelopen periode is dat mensen het verschil blijven maken. Met ‘The New Equation’ streven we naar een toekomst die door mensen wordt geleid en door technologie wordt aangedreven. Bij ons gaan mens en techniek hand in hand. We zijn ervan overtuigd dat wanneer we menselijke vindingrijkheid combineren met technologie we sneller, intelligentere en betere oplossingen kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd vertrouwen opbouwen in de hele waardeketen.

Mensen en technologie werken samen voor een betere wereld

Ontdek jouw carrière bij PwC

Wij bouwen aan een divers, ambitieus team dat zoekt naar vindingrijke manieren om de belangrijkste uitdagingen van onze klanten op te lossen. Bij ons ga je aan de slag met de nieuwste technologieën, in een omgeving die je in staat stelt om anders te denken. Ontdek jouw carrière bij PwC.

Maak deel uit van The New Equation

Be a part of The New Equation

Contact

Ad van Gils

Ad van Gils

Voorzitter raad van bestuur, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 39 30

Volg ons

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement (inclusief internationale gegevensuitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Hide