Van groene woorden naar groene cijfers

Duurzaam rapporteren is de toekomst

Een rapportage waarin uw maatschappelijke waarde wordt vastgelegd

Tegenwoordig is niets meer eenvoudig en de uitdagingen waar we voor staan, zijn complex. Dat vraagt van ons allemaal dat we verder kijken dan vandaag om duurzame resultaten te leveren die waarde blijven creëren. Voor onszelf, voor onze mensen, onze stakeholders en de maatschappij waarin we samen leven en werken.

Resultaat gaat daarom allang niet meer alleen over zwarte of rode cijfers. Stakeholders zijn meer en meer geïnteresseerd in de maatschappelijke waarde van een onderneming. Daarom introduceert PwC groene cijfers. Een rapportage waarin uw maatschappelijke waarde wordt vastgelegd. Denk dan aan resultaten op het gebied van duurzaamheid en sociale waarden. Samen maken we het mogelijk.

Groene cijfers: verschillende perspectieven voor nóg betere oplossingen

Oplossingen realiseren voor de grote uitdagingen waar onze maatschappij voor staat doe je niet alleen. Dat hoeft ook niet. Met een diversiteit aan mensen - PwC-experts én klanten - brengen we onverwachte combinaties samen. Van bioloog tot accountant en van een antropoloog tot een ESG-pionier - de verschillende perspectieven die zij meebrengen, helpen bij het creëren van maatschappelijke waarde. Bekijk hoe verschillende collega's aankijken tegen duurzaam rapporteren, vanuit hun eigen achtergrond.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Playback of this video is not currently available

0:00:25

The New Equation

The New Equation: bouwen aan vertrouwen en creëren van duurzame vooruitgang

Vanuit PwC leveren we graag een bijdrage aan het oplossen van belangrijke problemen. Onze wereldwijde strategie is erop gericht de omvang en de complexiteit van de uitdagingen waarmee organisaties en de maatschappij worstelen, aan te pakken en mee te helpen oplossen. Door een grote diversiteit aan mensen in onverwachte combinaties samen te brengen. En door hun verschillende perspectieven, vindingrijkheid en passie te combineren met de nieuwste technologie.

Door nog meer te verbinden met elkaar, met onze klanten en met onze stakeholders, bouwen we samen aan vertrouwen en creëren we duurzame vooruitgang voor een nieuwe morgen. We noemen dit ‘The New Equation’.

Vertrouwen kun je niet kopen, dat moet je verdienen

Vertrouwen is nog nooit zo belangrijk geweest. Vertrouwen is de schakel die uw organisatie, uw mensen, uw klanten, uw stakeholders en de wereld met elkaar verbindt. Maar vertrouwen is niet iets dat je ergens kunt ‘kopen’. Je verdient het door elke interactie die je maakt, door elke ervaring die je deelt, door elke relatie die je aangaat en door elke oplossing die je bedenkt.

De hoge kwaliteit van ons werk is het fundament onder onze bijdrage aan het maatschappelijk vertrouwen. Die bijdrage vergroten we door kwalitatief hoogstaande controles en adviezen. Kwaliteit die niet alleen door onze klanten, maar ook door hun maatschappelijke stakeholders wordt begrepen en ervaren.

Een wereld gebouwd op het fundament van vertrouwen en transparantie

Combinatie van menselijke vindingrijkheid met technologie zorgt voor waardevolle oplossingen

Als we iets hebben geleerd met elkaar in de afgelopen periode, is het dat mensen het verschil blijven maken. Met ‘The New Equation’ streven we naar een toekomst die door mensen wordt geleid en door technologie wordt aangedreven. Bij ons gaan mens en techniek hand in hand. We zijn ervan overtuigd dat wanneer we menselijke vindingrijkheid combineren met technologie we sneller intelligentere en betere oplossingen kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd vertrouwen opbouwen in de hele waardeketen.

Mensen en technologie werken samen voor een betere wereld

Ontdek jouw carrière bij PwC

Wij bouwen aan een divers, ambitieus team dat zoekt naar vindingrijke manieren om de belangrijkste uitdagingen van onze klanten op te lossen. Bij ons ga je aan de slag met de nieuwste technologieën, in een omgeving die je in staat stelt om anders te denken. Ontdek jouw carrière bij PwC.

Maak deel uit van The New Equation

Be a part of The New Equation

Contact

Agnes Koops-Aukes

Agnes Koops-Aukes

Voorzitter raad van bestuur, PwC Netherlands

Volg ons

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement (inclusief internationale gegevensuitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Hide