Waardecreatie

Wat jouw prioriteiten ook zijn, het vinden van nieuwe manieren om waarde te creëren, is essentieel. Zo bescherm je niet alleen wat je al hebt, maar blijf je ook de concurrentie voor doordat je kunt investeren in groei. Laten we samen bekijken hoe we jouw waardecreatie optimaliseren.

Waardecreatie

Door waardecreatie centraal te stellen bij alles wat je doet, vergroot je de waarde van jouw bedrijf, doe je succesvollere acquisities en verkoop je jouw bedrijf tegen maximale waarde. Ook ben je beter bestand tegen volatiele marktomstandigheden.

Verken onverwachte invalshoeken met onze oplossingsgerichte teams en definieer samen nieuwe benaderingen voor waardecreatie. Niet vanuit één expertise, maar met diverse specialisten op het gebied van operaties, deals, strategie, financiën, belastingen en HR. Zo kunnen we samen met jou alle relevante aspecten overwegen en een langetermijnvisie ontwikkelen waarmee jouw bedrijf duurzame resultaten behaalt.

Nieuwe benaderingen voor waardecreatie

Aandachtsgebieden

Van transactie naar transformatie

Door recessie, inflatiedruk, ontwrichting van jouw toeleveringsketen(s) en strijd om talent wil jouw bedrijf waarschijnlijk transformeren om waarde te creëren en toekomstbestendig te zijn.

Lees meer over van transactie naar transformatie

Portfolio-optimalisatie

Beoordeel jouw totale portfolio en achterhaal hoe je het beste jouw bedrijf kunt herpositioneren en laten groeien om duurzame langetermijnresultaten te behalen. 

Lees meer over portfolio-optimalisatie

Operationele uitmuntendheid

Stem het beheer van werknemers, processen en middelen af op jouw strategische doelstellingen. Begrijp wat je klanten willen en verhoog jouw interne efficiëntie om aan die verwachtingen te voldoen.

Lees meer over operationele uitmuntendheid

Digitalisering in deals

Technologie is een krachtige aanjager van waarde voor, tijdens en na een transactie. Met enkele gouden regels kun je jouw waardecreatie maximaliseren door technologie-investeringen.

Lees meer over digitalisering in deals

Duurzame dealwaarde

Aandeelhouders. Werknemers. Klanten. De samenleving. Ze kijken allemaal naar waar jouw bedrijf voor staat en hoe het opereert. Zorg ervoor dat jouw investeringen in milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) duidelijk zijn voor alle partijen.

Lees meer over duurzame dealwaarde
Volg ons

Contact us

Gert-Jan van der Marel

Gert-Jan van der Marel

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 122 48 19

Remco van Daal

Remco van Daal

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 001 80 15

Wilmer Kloosterziel

Wilmer Kloosterziel

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 386 40 62

Leonie Schreve

Leonie Schreve

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 063 48 15

Brenda Mooijekind

Brenda Mooijekind

Partner, Lid Tax & Legal Board, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 239 94 51

Hide