Legal Services

De tech-enabled juridisch partner voor complexe transformaties

Binnen Legal Services houd jij je bezig met juridische dienstverlening op allerlei gebieden. Denk aan internationale herstructureringen, commerciële contracten, fusie en overnames, arbeidsrecht, corporate governance, aanbestedingsrecht en intellectuele eigendom. Door een geïntegreerde aanpak van verschillende competenties binnen een van de grootste internationale juridische netwerken met meer dan 4.000 PwC juristen in ongeveer 100 landen onderscheiden we ons van vergelijkbare juridische dienstverleners. In Nederland werk je samen met meer dan 80 professionals vanuit Amsterdam en/of Rotterdam.

Jouw klanten zijn grote nationale en multinationale ondernemingen, overheden en andere organisaties die jij hoogstaande juridische adviezen en innovatieve oplossingen voor complexe juridische vraagstukken biedt, zowel in de private en publieke sector. Binnen PwC Legal Services kun je aan de slag in een van de volgende subdisciplines:

  • M&A Legal & Contracting
  • Entity Governance & Compliance
  • International Business Reorganisations
  • Employment law
  • Public Sector
  • Regulatory

Playback of this video is not currently available

0:02:57

PwC Legal Services

Je werkt in een inspirerende internationale werkomgeving met tal van andere PwC disciplines waaronder fiscalisten, consultants en financiële professionals. Hierdoor voorzie je jouw klanten niet alleen van juridisch advies, maar bied jij hun ook geïntegreerde en innovatieve maatwerkoplossingen. Een praktische, efficiënte en creatieve werkwijze is jou niet vreemd, wat aansluit bij het hedendaagse ondernemerschap en de steeds hogere verwachtingen en eisen van onze klanten en de maatschappij.