Experience Center

Digitale transformatie gaat niet alleen over technologie

Digitale transformatie gaat over mensen. Mensen die in contact staan met elkaar, die samenwerken, diensten leveren en afnemen, producten maken en kopen. De manier waarop mensen dat contact beleven, verandert door technologie. En die verandering vraagt om een reactie van uw organisatie. PwC ondersteunt u op elk van de drie pijlers: bedrijfsvoering, klantbeleving en technologie.

Experience Center: wat ervaart de eindgebruiker?

Digitale transformatie begint en eindigt bij de ervaring van de eindgebruiker. Hoe maakt u doorgaans de eerste stap van strategie naar dagelijkse bedrijfsvoering, van industry naar individu? In ons Experience Center ervaart u hoe een organisatieverandering uitpakt voor uw klanten, afnemers of medewerkers. Door prototyping, mock-ups en simulatie komt u snel tot inzichten over de volgende stap in uw transformatieproces.

Uw concepten komen tot leven in het Experience Center

In aanvulling op onze businessexperts, zijn in ons Experience Center programmeurs actief, user experience designers, industrieel ontwerpers en creatievelingen. Zij brengen nieuwe manieren van werken mee. Door agility, de lean-start-up-methode en design thinking onderzoeken we samen met u de impact van digitale transformatie. Welke inzichten gaat u opdoen in het Experience Center? Wij leggen er graag in co-creatie de basis voor uw digitale transformatie.

Digitale transformatie is een breed begrip

Soms is digitale transformatie een veelomvattend project waarin een bedrijf volledig op de schop gaat, van IT-afdeling, tot productontwerp en klantcontact. Vaker is digital transformation een opeenvolging van initiatieven in kleine, iteratieve stappen waarmee een bedrijf telkens betere aansluiting vindt op de digitale wereld.

Onze specialisten ondersteunen u bij elke stap in digitale transformatie, van strategie tot en met executie. Denk aan herontwerp van uw bedrijfsstrategie of supply chain, aanpak van legacy IT of verandermanagent voor medewerkers. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Contact us

Veronique Roos-Emonds

Veronique Roos-Emonds

Partner, Raad van Bestuur, PwC Netherlands

Marcel Jakobsen

Marcel Jakobsen

Chief Digital Officer, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 206 60 16

Volg ons