Commercial Contracting

Contracten ondersteunen uw bedrijfsvoering

In de huidige snel veranderende wereld kunt u uw strategie alleen succesvol uitvoeren en uw doelen bereiken door uw intercompany- en commerciële contracten met derden naadloos te laten aansluiten op de business.

Een juridisch adviseur die de bredere impact van contracten op uw business kent - bijvoorbeeld op bedrijfsprocessen, regelgeving, verrekenprijzen, belastingen, technologie en daarbuiten - kan u helpen bij het omgaan met complexe situaties en het beperken van risico's. Voor digitale kwesties, die met de dag ingewikkelder worden, en nieuwe regelgeving in het digitale tijdperk, kunt u niet zonder een juridisch adviseur die samen met fiscalisten, economen, strategische adviseurs, financiële deskundigen en technische IT-professionals in staat is deze kwesties aan te pakken in op maat gemaakte contracten en contractoplossingen.

Daarnaast beschikken wij over een team van specialisten dat u kan adviseren over de gehele levenscyclus van een contract; van de onderhandelingen tot aan de levering van een maatwerkcontract waarin uw juridische positie optimaal is vastgelegd en waarbij tevens rekening wordt gehouden met uw commerciële wensen.

Volg ons