Deal Modelling

Meer inzicht, betere beslissingen

U wilt graag precies weten waar u financieel aan toe bent, als u moet beslissen over een overname of een carve-out, en over de financiering daarvan. En u niet alleen: ook uw stakeholders willen vertrouwen hebben in de financiële forecasts die bij die plannen horen. Wij zorgen voor een goed en flexibel forecasting-model, dat voor inzicht en vertrouwen zorgt.

Flexibele modellen die ook na de deal hun waarde houden

Onze modellen geven u goed inzicht in financiële forecasts, risico’s en kansen van uw plannen. Dat komt door de heldere, visuele output langs de KPI’s en sensitivities die u belangrijk vindt. We bepalen eerst samen met u de specifieke waardedrijvers van uw bedrijf, die we daarna in het model verwerken. Daarnaast zorgen we voor voldoende flexibiliteit om met scenario’s te kunnen werken. Het model is dan ook geen wegwerpartikel voor één deal, maar een zinvolle investering. U kunt het zelf lange tijd blijven gebruiken voor betere inzichten en bedrijfsbeslissingen.

Zo kunnen wij u helpen

We combineren voor u onze diepgaande kennis van modelleren in Excel, van uw business én van accounting- en belastingaspecten. Zo beschikt u praktisch en snel over een robuust forecasting-model dat u helpt bij het:

  • aantonen van waarde en groeipotentieel aan geïnteresseerde kopers (sell-side)
  • beter voorbereid zijn op de prijsonderhandeling bij aankopen (buy-side)
  • goed onderbouwd vertrouwen bieden aan financiers (refinancing)
  • verminderen van de kans op fouten in uw eigen financiële model (model review)

Contact

Danyel Slabbers

Partner

Tel: +31 (0)65 148 19 46

Mark Dekker

Director

Tel: +31 (0)62 273 80 76

Volg ons