Entertainment & Media

Alles draait om uw persoonlijke relatie met de klant

De impact van de coronacrisis op onze maatschappij en economie begint steeds zichtbaarder te worden. In deze tijd wordt er meer van u verwacht dan ooit. Vooral als het gaat om de uitvoering van nieuwe maatregelen en wat die betekenen voor u als organisatie binnen de entertainment- & mediasector. We kunnen ons voorstellen dat u ondersteuning zoekt om snel en effectief te handelen. Als u vragen of simpelweg behoefte heeft aan denkkracht, neem dan contact op met Casper Scheffer.

Ieder jaar kiezen we een overkoepelend thema om onze gedachten over de intrigerende media- en entertainmentsector te structureren. Dit jaar zoomen we in op een onderwerp dat de wereldwijde en lokale ontwikkelingen de komende jaren sterk zal beïnvloeden: personalisatie. Consumenten slagen er steeds beter in om hun media-ervaringen te laten aansluiten op hun individuele behoeften. Mediabedrijven vechten om onze aandacht en proberen consumenten de weg te wijzen in de overvloed aan gratis en betaalde content.

Entertainment & Media


Insights

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}
Entertainment & Media - Zo kan PwC u helpen

Zo kan PwC u helpen

Onze entertainment- en mediapraktijk werkt met bedrijven aan de uitdagingen en mogelijkheden van digitale transformatie, van strategie tot en met uitvoering. Zo helpen we bij de verschuiving naar businessmodellen, merken en inkomstenbronnen op basis van digitale content en platforms.

We werken met klanten in alle subsectoren, zoals televisie, film, muziek, internet, games, reclame, uitgeverij, radio en meer. Onze experts leveren diensten vanuit Assurance, Tax en Advisory met specifieke kennis van de entertainment & mediasector. Wij combineren een wereldwijde focus met lokale implementatie en diepgaande ervaring.

Contact

Casper  Scheffer

Casper Scheffer

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 394 96 57

Steven Pattheeuws

Steven Pattheeuws

Partner Strategy&, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 279 19 64

Volg ons