Private wealth

Uw familievermogen beschermen en vergroten

Wilt u uw familievermogen beschermen en vergroten? Dat vereist specialistische kennis op het gebied van fiscaliteit, juridische zaken en financiën. Bij ons vindt u die kennis. Bij PwC hebben we een team van specialisten op het gebied van bedrijfstransformatie, afkomstig van verschillende afdelingen zoals Advisory, Tax, Transfer Pricing en Legal. Samen bieden wij u een geïntegreerde dienstverlening.

Private wealth

Internationale expertise

In de dynamische economie van vandaag de dag is het steeds moeilijker om succesvol uw familievermogen te beheren, vooral als u internationaal actief bent. Onze experts hebben al veel families geholpen bij diverse vraagstukken, zoals estate planning, generatiewisselingen, successieplanning, risicobeheersing, emigratie, investeringsbeslissingen, family governance en het opzetten van een Single Family Office.

Hoe wij u kunnen helpen

Wij bieden verschillende diensten aan om u te helpen met uw vermogen en de administratie van uw persoonlijke vennootschappen. Hierbij werken we altijd met actuele gegevens. Dankzij een machtiging kunnen we uw bankmutaties rechtstreeks ontvangen, waardoor we u niet hoeven lastig te vallen met het opvragen van documenten. Op deze manier kunnen we uw jaarrekening en fiscale aangiften vrijwel direct na afloop van het jaar opstellen. Dit is onze manier om u te ontzorgen.

Volg ons

Contact

Philip Vossenberg

Philip Vossenberg

Tax partner en Family Business Leader, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 295 34 75

Marloes Griffioen

Marloes Griffioen

Single Family Office Leader, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 003 49 88

Hide