Evenementen

PwC Perfecte Zomerbaan

Je hebt je welverdiende zomervakantie net ingeluid. Het is 15 juli en samen met andere studenten word je twee weken lang ondergedompeld in de wereld van Tax, Legal & Workforce. Je maakt diverse klantcases, ontdekt of studievakken in de praktijk net zo leuk zijn én je proeft onze werksfeer. Zie je het al voor je? Geef je dan op voor de PwC Perfecte Zomerbaan!  

Datum: 15 t/m 26 juli 2024
Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen

Meld je nu aan!


The Solvers. Audit Course

Ben jij klaar voor het ultieme spel? Doe mee aan de Audit Course, waarin je niet alleen een realistische audit klantcase oplost, maar ook deelneemt aan een mysterieus avontuur in een grote stad in het buitenland. Bereid je voor op geheime ontmoetingen, verrassingen en een uitdagende race tegen de klok, terwijl je jouw audit skills op de proef stelt. Durf jij het aan?

Datum: 14 - 17 november 2024
Tijd: Hele weekend
Locatie: Hamburg

Meld je nu aan!


PwC Tax Course

Ga jij mee op Tax Course? Ontdek het werkveld en bijt je vast in een real-life bedrijfscase. Maak kennis met de cultuur van zowel Pwc als het bruisende Oxford. Ben jij er klaar voor om het perfecte plaatje te schieten? Meet your future in Tax!

Datum: 14 - 17 november 2024
Tijd: Hele weekend
Locatie: Oxford, UK

Meld je nu aan!


Koffiedate Assurance

Wil jij op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om te werken in de Assurance praktijk bij PwC? Dan willen we graag met jou kennismaken! Schrijf je in voor een koffiedate. Tijdens dit informele 1-op-1 moment draait het om jou en om wat jij graag zou willen weten. In een korte tijd kan je kennis maken met verschillende mensen binnen onze organisatie zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat PwC voor jou kan betekenen.

Datum: In overleg
Tijd: In overleg
Locatie: PwC Amsterdam Thomas R. Malthusstraat 5

Meld je nu aan!


Koffiedate Tax, Legal & People

Wil jij ervaren hoe het is om te werken in de Tax & Legal praktijk bij PwC? Dan willen we graag met jou kennismaken! Schrijf je nu in voor een (virtuele) koffie date. Tijdens dit informele 1-op-1 moment draait het om jou en om wat jij graag zou willen weten. In een korte tijd kan je kennis maken met verschillende mensen binnen onze organisatie zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat PwC ook voor jou kan betekenen.

Datum: TBD
Tijd: TBD
Locatie: Online

Meld je nu aan!


Volg ons