Evenementen

PwC Masterclass

De PwC Masterclass in van start! Gedurende deze Masterclass staat iedere maand een thema centraal: van klantbezoeken, tot inhoudelijke en soft skill trainingen. Je kunt je aanmelden voor het volledige programma (ook als de eerste twee bijeenkomsten al geweest zijn) of voor losse sessies, als dat wat beter in je agenda past. Wil jij ervaren hoe het er in de Assurance-praktijk aan toe gaat?

Datum: 7 maart 2024
Tijd: 16.00-19.00 uur
Locatie: Kantoor Amsterdam

Meld je nu aan!


Edge Deals traineeship Inhousedag

Deze dag zullen wij onze ervaringen binnen PwC Deals graag met je delen en geven wij een inkijk in de dynamiek van ons werk. Dit is je kans om onze Edge-trainees en collega’s te ontmoeten. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende competenties binnen PwC Deals. Tijdens dit evenement leer je hoe je een case moet oplossen, kun je al je vragen stellen, onze collega’s van PwC Deals ontmoeten en maak je kennis met PwC in het algemeen. Een van de meest dynamische gebieden in onze Advisory-servicelijn zal aan het einde van deze dag geen geheim meer voor je zijn.

Datum: 13 maart 2024
Tijd: 11:00 – 18:30 uur
Locatie: PwC kantoor Amsterdam

Meld je nu aan!


Studiedag PwC: Fiscale editie - Rotterdam & Amsterdam

Loop je vast met je thesis of tentamenstof? Of ben je simpelweg op zoek naar een rustige studieplek? Kom op 15 maart naar PwC in Rotterdam of Amsterdam. Wij bieden een rustige omgeving waar je, samen met medestudenten van de studies Fiscale Economie en Fiscaal Recht, ongestoord kunt studeren.

Datum: 15 maart 2024
Tijd: 09:00 - 17:00 uur
Locatie: PwC Office Rotterdam & Amsterdam

Meld je nu aan!


PwC Padel City Tour

Je staat op een cruciaal punt in je leven, het vormgeven van je toekomst en het vinden van de ideale carrièrestart. In een zee van mogelijkheden kan dat overweldigend zijn. Bij PwC bieden we je een unieke kans om ons te leren kennen, je netwerk uit te breiden, carrièremogelijkheden te verkennen en dat alles in een sportieve en plezierige setting. Deze Padel City Tour is jouw gelegenheid om informeel te ontdekken wat wij voor jouw toekomst kunnen betekenen. Kies wat bij je past en start je avontuur met ons op een sportieve, informele manier.

Datum: 15 maart 2024
Tijd: 15:15 - 20:00 uur
Locatie: Peakz Padel Amsterdam, Kauwgomballenkwartier

Meld je nu aan!


The Accountancy Experience

Stel je voor: het is een mooi weekend in april. Samen met andere studenten word je een weekend lang ondergedompeld in de wereld van Accountancy. Je maakt een inhoudelijke klantcase, je stelt al je brandende vragen aan PwC’ers en uiteraard maak je ook veel plezier.

Datum: 12 t/m 13 april 2024
Starttijd: 21:00 uur
Locatie: TBD

Meld je nu aan!


Your Future in Audit

Zit jij momenteel in jouw HBO studie en ben je op zoek naar een HBO stageplek of een plek na jouw afstuderen? Ben je benieuwd wat een toekomst in Audit & Assurance jou biedt? Meld je dan nu aan voor deze editie van het Your Future in Audit Event en maak op dinsdag 30 april kennis met verschillende PwC’ers: van associates tot partners.

Datum: 30 april 2024
Tijd: 12.00 - 20.00 uur
Locatie: Amsterdam

Meld je nu aan!


Assurance inhousedag 

Ben jij een student met affiniteit voor assurance? En wil je graag kennis maken met ons PwC kantoor in Rotterdam? Dan nodigen we je graag uit op onze assurance inhousedag in Rotterdam! Hier kun je de sfeer op het kantoor ontdekken en onze PwC collega’s ontmoeten.

Datum: 23 april 2024
Tijd: 15.00-18.30 uur
Locatie: PwC kantoor Rotterdam

Meld je nu aan!


Women in Assurance Event

Welkom bij het Assurance Women Event, een unieke gelegenheid voor vrouwelijke wo-studenten om kennis te maken met het assurance werkveld en vrouwelijke professionals binnen PwC te ontmoeten. Dit evenement biedt een inspirerende en informatieve ervaring, waarbij we ook een bezoek brengen aan een van PwC's auditklanten.

Datum: Mei 2024
Tijd: TBD
Locatie: TBD

Meld je nu aan!


Assurance Klantbezoek Amsterdam

Ben jij een student met affiniteit voor assurance? En wil je graag kennis maken met PwC Amsterdam? Dan nodigen we je graag uit om op bezoek te gaan bij een van onze Audit klanten! 

Datum: Voorjaar 2024
Tijd: TBD
Locatie: PwC kantoor Amsterdam

Meld je nu aan!


Koffiedate Assurance

Wil jij op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om te werken in de Assurance praktijk bij PwC? Dan willen we graag met jou kennismaken! Schrijf je in voor een koffiedate. Tijdens dit informele 1-op-1 moment draait het om jou en om wat jij graag zou willen weten. In een korte tijd kan je kennis maken met verschillende mensen binnen onze organisatie zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat PwC voor jou kan betekenen.

Datum: 18 Juni 2024
Locatie: PwC Amsterdam Thomas R. Malthusstraat 5

Meld je nu aan!


PwC Perfecte Zomerbaan

Je hebt je welverdiende zomervakantie net ingeluid. Het is 15 juli en samen met andere studenten word je twee weken lang ondergedompeld in de wereld van Tax, Legal & Workforce. Je maakt diverse klantcases, ontdekt of studievakken in de praktijk net zo leuk zijn én je proeft onze werksfeer. Zie je het al voor je? Geef je dan op voor de PwC Perfecte Zomerbaan!  

Datum: 15 t/m 26 juli 2024
Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen

Meld je nu aan!


Koffiedate Tax, Legal & People

Wil jij ervaren hoe het is om te werken in de Tax & Legal praktijk bij PwC? Dan willen we graag met jou kennismaken! Schrijf je nu in voor een (virtuele) koffie date. Tijdens dit informele 1-op-1 moment draait het om jou en om wat jij graag zou willen weten. In een korte tijd kan je kennis maken met verschillende mensen binnen onze organisatie zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat PwC ook voor jou kan betekenen.

Datum: TBD
Tijd: TBD
Locatie: Online

Meld je nu aan!


Volg ons