Financiële sector

De cruciale vraagstukken welke financiële instellingen tegenkomen hebben invloed op de gehele bedrijfsvoering. De sector blijft streven naar hervormingen van regelgeving, verslagleggingsvereisten, implementatie van kosteneffectieve technologie, acquisitie van nieuw talent en toenemende eisen van stakeholders. Deze uitdagingen dwingen financiële instellingen om bedrijfsstrategieën te heroverwegen.

Onze deskundigen helpen u met de grootste, meeste uitdagende vraagstukken die impact hebben activa- en vermogensbeheer, bankieren en kapitaalmarkten en verzekeringen.

Regtech zet de klant centraal

Regulatory Technology* -Regtech-  helpt financiële instellingen om het vertrouwen te vergroten, om het gebruiksgemak en handelingssnelheid voor klanten en medewerkers te verbeteren en om de kosten te verlagen.

Vertrouwen, gebruiksgemak en lage kosten dé ingrediënten van elke financiële instelling om relevant te blijven.

Lees meer over Risico en Regulering

loading-player

Playback of this video is not currently available

IT-managers binnen financiële instellingen staan ​​voor de belangrijke uitdaging om hun IT om te vormen tot een werkelijk klantgericht, wendbaar en schaalbaar cloud-gebaseerd platform. Dit met doel om ​​zeer korte time-to-market en wereldwijde uniformiteit van diensten te waarborgen. Vaak blijkt echter hun sterk verstrengelde (nagelaten) IT-landschap de bottleneck in deze reis te zijn. Uit onderzoek blijkt dat deze overblijfselen de oorzaak zijn van de hoofdpijn van IT-managers, zowel op het gebied van kosten als op het gebied van risico’s, aangezien kennis vervaagt of al verdwenen is, en de mogelijkheid tot onderhoud afneemt.

Lees verder over Legacy Modernization

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Gert-Jan Heuvelink

Insurance Sector Leader, PwC Netherlands

Tel: +31 (0) 88 792 50 56

Volg ons