Inzake

Inzake is het digitale magazine van PwC. Dit magazine richt zich primair op C-level van beursgenoteerde bedrijven, publieke organisaties en familiebedrijven. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en gaat in op de huidige ontwikkelingen en trends die uw organisatie raken.

Inzake maart 2017

Hoe de digitale revolutie markten en economieën blijvend verandert

De digitale geest is uit de fles en keert er niet meer in terug. De digitale revolutie heeft inmiddels een connectiviteit gecreëerd die de manier waarop mensen communiceren en bedrijven zakendoen heeft geherdefinieerd. En daarmee heeft deze revolutie ook de manier verandert waarop markten en economieën functioneren. Door deze veranderingen staan bedrijven voor veel uitdagingen: van het creëren van een digitale focus binnen de hele organisatie tot het in balans brengen van de werkzaamheden van mens en machine, het begrijpen van de klantbeleving en veranderende trends op het gebied van vraag. In deze Inzake leest u hier meer over en vindt u voorbeelden van de digitale transformatie bij bedrijven.

In deze Inzake vindt u de volgende onderwerpen:

For our English readers: About is the digital magazine of PwC. The latest edition is about demografic changes. Please have a look: http://www.magazine.about.pwc.nl/

Top 10 meestgelezen artikelen van 2016

Contact

Inzake redactie

Tel: +31 (0)88 792 54 09
E-mailadres

Volg ons