Automotive

E-mobility, digitalisering en duurzaamheid: onze experts helpen de toekomst vorm te geven.

De toekomst van automotive

De auto-industrie is een van de snelst veranderende industrieën van dit moment. De overgang naar elektrisch rijden, autonomie, connectiviteit en innovatieve mobiliteitsdiensten creëren de behoefte aan nieuwe bedrijfsmodellen en toeleveringsketens die met deze nieuwe wereld meebewegen. Dat vereist voortdurend aanpassingsvermogen van uw bedrijfsvoering. PwC helpt bij het evalueren van marktontwikkelingen, het identificeren van nieuwe bedrijfsgebieden en het implementeren van digitale transformatie.

Van strategie tot executie

PwC's Community of Solvers brengt ervaring en expertise in de automotive sector van lokale markten over de hele wereld mee. We begeleiden u in het bereiken van sterke en duurzame resultaten en zorgen dat elk onderdeel van uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Samen identificeren wij uw strategische vraagstukken en bepalen we uw strategische koers. Ons team staat voor u klaar met gedegen advies over fiscaliteit, accounting, financiering en mogelijke overnames bij de uitvoering ervan.

Smart Mobility

Mensen en technologie op volle snelheid
Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit in onze Smart Mobility Hub. Een belangrijke informatiebron voor de laatste ontwikkelingen en oplossingen voor onze mobiliteitsuitdagingen. U leest hier alles over steden en infrastructuur, automatisering en toekomstige regelgeving. Samen kijken we vooruit naar de toekomst van mobiliteit en delen onze kennis voor de uitdagingen van nu.

Contact

Stan Berings

Stan Berings

Tax Partner I EMEA Connected Tax Compliance Lead, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 013 85 60

Bart van Osch

Bart van Osch

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 395 10 13

Volg ons