Automotive

PwC’s automotive-specialisten adviseren u met betrekking tot duurzaamheid, mobiliteit, ondernemingsrisico-management, fusies en overnames en supply chain.

Veranderende businessmodellen en supply chains

Disruptieve ontwikkelingen veranderen de automotive sector in ongekend snel tempo. Onder meer elektrificatie, autonomie, connectiviteit en vernieuwende mobiliteitsdiensten hebben impact op de huidige businessmodellen en traditionele supply chains. Dat vereist voortdurend aanpassingsvermogen van uw bedrijfsvoering vanuit drie essentiële invalshoeken: business, technologie en klantervaring.

Playback of this video is not currently available

The Mobility Ecosystem: where do you fit in?

Van strategie tot executie

Maak gebruik van PwC’s wereldwijde samenwerking, ervaring en expertise in de automotive sector en laat u bij complexe vraagstukken ondersteunen, van strategie tot executie. Samen identificeren wij uw strategische vraagstukken en bepalen wij uw strategische koers. Daarbij adviseren wij u graag over uiteenlopende onderwerpen zoals fiscaliteit, accounting, financiering en mogelijke overnames bij de executie ervan.

Meld u aan en ontvang gratis updates: Autofacts®

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en trends in de automotive sector via PwC’s kwartaalupdate Autofacts®. Een onderscheidende en compacte factsheet met analyses van onze automotive experts die u helpen bij het nemen van beslissingen in deze snel veranderende wereld.

Contact

Stan Berings

Stan Berings

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 1156

Volg ons