Process

Adequaat reageren op technologische én organisatorische veranderingen

CFO’s moeten sneller dan ooit tevoren anticiperen en reageren op veranderingen in organisaties. Dat vergt parate state-of-the-art kennis, flexibiliteit én durf om gebaande paden te verlaten en nieuwe mogelijkheden te verkennen. CFO’s moeten nieuwe (technische en digitale) vaardigheden opdoen, waarmee ze hun organisaties adequaat op veranderingen kunnen laten inspelen via procesverbeteringen en target operating models. In de financiële functie kan transactieverwerking bijvoorbeeld oneindig veel efficiënter door robotics, cloud ERP-systemen, kunstmatige intelligentie en blockchain. Maar voordat de finance functie met robotics, cloud computing of data analytics aan de slag kan -  en het nieuwe systeem optimaal kan functioneren en renderen - moeten alle data en processen gestandaardiseerd zijn.

Geïntegreerde Finance

Ongeacht of u een CFO 2.0 bent of wilt worden, de noodzaak om van scorekeeper over te stappen op performance driver voor uw bedrijf is nog nooit zo groot geweest. Er wordt van u verwacht dat u klaar bent voor de toekomst en verder gaat dan de traditionele finance set-up en mogelijkheden; u moet als business partner de strategie van uw organisatie waarmaken. Integrated Finance Managed Services stelt u in staat deze uitdaging aan te gaan door uw finance-functie te transformeren en deze te koppelen aan geavanceerde expertise en technologie.

Lees hier meer over

Data analytics

Organisaties beschikken over een enorme hoeveelheid veelal digitale data. Wie in staat is om data analytics effectief toe te passen, beschikt over waardevolle inzichten over klanten en producten, bedrijfsvoering en personeel. Big data zijn het beginpunt voor een gedifferentieerde customer experience, procesverbetering en risicomodellering.

Lees meer over data analytics

Robotic Process Information

Bent u op zoek naar duurzaam concurrentievoordeel? Dan is Robotic Process Automation (RPA) een manier om de kwaliteit van uw producten/diensten te verbeteren, meer focus te leggen op het creëren van waarde in de keten en uw bedrijfsvoering efficiënter in te richten.

Leer meer over Robotic Process Information

Artificial Intelligence

Kunstmatige intelligentie of Artificial Intelligence (AI) is een veelomvattende technologie waarbij computers worden gebruikt om data-gedreven beslissingen te nemen of taken uit te voeren. Intelligentie door computers wordt al in vrijwel elke sector gebruikt.

Leer meer over Artificial Intelligence

Tech alliances

Oracle

Wij helpen klanten om hun doelstellingen te realiseren met digitale technologie en marktkansen om te zetten in winst. Hiervoor combineren wij Enterprisetechnologie van Oracle met commercieel en technologisch advies - van strategie tot en met uitvoering.   

Lees meer over Oracle

SAP

SAP-technologie ondersteunt ons bij het oplossen van complexe, commerciële uitdagingen van onze klanten. Wij helpen u via een sector- en resultaatgerichte aanpak met behulp van SAP. Bij een bedrijfstransformatie richten wij ons op het totale traject, van de strategie tot en met executie.

Lees meer over SAP

Workday

De huidige markt legt voortdurend druk op organisaties om een werkcultuur te bouwen die hoge prestaties stimuleert. Op de agenda van CEO´s staat talent inmiddels op gelijke hoogte met financiële resultaten. PwC gebruikt de technologie van Workday om de vraagstukken aan te pakken die in uw business cruciaal zijn. 

Lees meer over Workday

CCH Tagetik

CCH Tagetik (Wolters Kluwer) is een softwareplatform waarin alle data voor de finance-functie samenkomen: zowel data voor performance management als voor het voldoen aan wet- en regelgeving (IFRS, GAAP, Solvency II, Basel/CRD, tax).

Lees meer over CCH Tagetik

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Alexander Staal

Alexander Staal

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 029 05 95

Volg ons