Crisismanagement

Uw organisatie Crisisproof maken

De wereld van vandaag vraagt ​​om crisisbestendige organisaties.

De combinatie van economische en geopolitieke megatrends, klimaatverandering, groeiende jurisdicties en een snel evoluerende technologische omgeving maakt organisaties kwetsbaar voor een breed scala aan crisissituaties. En naarmate de risico's toenemen, nemen ook de gevolgen s van verkeerd beheer van deze risico’s toe. Dit kan onder omstandigheden schadelijker zijn voor uw organisatie dan de daadwerkelijke gebeurtenis.

Het ontwikkelen van een alomvattende antwoordstrategie voor crises, die verder gaat dan gestandaardiseerde technische processen, is daarom absoluut noodzakelijk.

Als PwC Forensic Services helpen we u zich voor te bereiden op een crisis, te reageren op de onverhoopte gebeurtenis en daarvan te herstellen en te leren.

We verminderen schade door u te helpen een crisis beter te beheren

Crisisaanpak

Dit doen we door uw risicomonitoring en proactieve identificatie van een crisis te verbeteren. We geven u de benodigde instrumenten en strategieën voor adequaat crisisrespons en verhelpen mogelijke inconsistenties en tekortkomingen in bestaande reactieplannen en verantwoordelijkheidsrollen.

Contact

Michel Veldhuis

Michel Veldhuis

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 296 24 06

Volg ons