Waarde realiseren uit een private equity-portfolio

Waarde realiseren uit een private equity-portfolio

Veel portfoliobedrijven ervaren financiële uitdagingen, vooral op het gebied van cashmanagement, verlaagde faciliteitsniveaus, looptijd van schulden en/of drukkende overeenkomstvoorwaarden. Het is essentieel om als management te anticiperen op waar en wanneer de drukpunten ontstaan en snel maar gepast te interveniëren. Door u te richten op post-operationele verbeteringen, bolt-ons en herfinanciering van schulden, plus belastingkwesties - weet u zeker dat u bij uw exit de waarde maximaliseert. Zo zorgt u ervoor dat uw portfolio op de lange termijn uw bedrijf ten goede komt.

Onze PwC experts helpen u bij het maximaliseren van de waardegroei van uw portfoliobedrijven. PwC heeft uitgebreide ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij het prioriteren en optimaliseren van hun processen voor cashmanagement. We kunnen herfinanciering en corporate finance-advies aanbieden in nauwe samenwerking met bedrijven en hun private equity-eigenaren om praktische financieringsoplossingen te ontwikkelen waarbij de controle wordt behouden en de kosten worden geminimaliseerd.

We bieden advies en uitvoerende expertise aan bedrijven die door private equity worden ondersteund. Met onze collectieve kennis en ervaring hebben we een reeks oplossingen die specifiek zijn ontworpen om in elke fase van de dealcycle potentiële waardebedreigingen aan te pakken.

Contact

Wim Vermeulen

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 152 34 00

Philip Vossenberg

Tax partner en Family Business Leader, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 295 34 75

Volg ons