People en Organisation

Help klanten bij grote en complexe veranderingen

Help klanten bij grote en complexe veranderingen

Binnen ons People & Organisation team help jij klanten bij grote en complexe veranderingen binnen hun organisaties. Of help jij ondernemingen de wereld van het werk opnieuw uitvinden door het personeel te voeden en te innoveren.

people, organisation, werkenbij, pwc

People en organisation binnen PwC bestaat uit Change Management en HR Transformation

Bij Change Management help jij onze klanten bij grote en complexe veranderingen binnen hun organisaties. Veranderingen omvatten vaak strategische beslissingen op het gebied van processen en systemen. Jij bent hierin de spin in het web en maakt uitdagende projecten samen met collega’s tot een succes.

Binnen HR Transformaties help je organisaties om zowel vooruit te kijken naar de HR-organisaties die ze nodig hebben voor de toekomst - als om hun HR-problemen van vandaag op te lossen. We brengen onze HR-functie en HR-technologiecapaciteiten samen om organisaties te helpen transformeren - maar kunnen ook flexibele puntoplossingen bieden voor specifieke klantbehoeften.

Onze teams

Veranderingen omvatten vaak strategische beslissingen op het gebied van processen en systemen.

Binnen dit team richt je je op de prestatieverbeteringen van organisaties.

< Back

< Back
[+] Read More

Marktsectoren

Er zijn drie sectoren waarbinnen jij aan de slag kunt: de publieke sector (PS), financiële sector (FS) en consumer industrial products & services (CIPS).

Publieke Sector

Een goed functionerende publieke sector is cruciaal voor een stabiele samenleving en een florerende economie. Daarom helpen we organisaties met uitdagingen rondom veiligheid, energietransitie en mobiliteit.

Onze professionals kiezen er bewust voor om te werken in het publieke domein, omdat ze willen bijdragen aan maatschappelijk relevante vraagstukken. Dat is onze drijfveer! Meer dan ooit worden we continu uitgedaagd om in de snel veranderende en digitale wereld onze klanten in de publieke sector voor te bereiden op de dag van morgen. Samen met onze klanten transformeren we hun organisaties, In de afgelopen jaren hebben we met veel passie en zorg aan mooie projecten gewerkt binnen de publieke sector. Het is onze ambitie om klanten met innovatieve, co-creatieve en werkbare oplossingen – volgens onze BXT-methode - te helpen op thema’s als veiligheid, energietransitie, mobiliteit, de toekomst van werk, digitalisering en gezondheidszorg.

Onze Publieke Sector (PS) teams bestaan uit een groep van ongeveer 130 adviseurs. Samen adviseren we veel overheidsorganisaties in de domeinen van Justitie en Veiligheid, Defensie, Gezondheidszorg, Infrastructuur en Vervoer, Ontwikkelingssamenwerking, Energie- en duurzaamheidsector en Binnenlands Bestuur.  

Als je begint in een van de competentieteams binnen PS heb je de mogelijkheid om te leren van ervaren consultants. Je werkt voor onze klanten in multidisciplinaire consulting teams.

Financiële Sector

De Financiële Sector (FS) zit middenin een grootschalige digitale transformatie die iedereen raakt, van banken en verzekeraars tot de pensioenfondsen. Nieuwe technologische ontwikkelingen spelen hierin een belangrijke rol.

In dit snel veranderend speelveld zijn financiële dienstverleners op zoek naar onderscheidend vermogen. Het bieden van een snelle, makkelijke en digitale ervaring die tegemoetkomt aan de wensen van hun cliënten is daarbij essentieel.

Als je begint in een van de competentieteams binnen FS heb je de mogelijkheid om te leren van ervaren consultants. Je werkt voor onze klanten in multidisciplinaire consulting teams. Als je energie krijgt van het ontrafelen van complexe vraagstukken, in een markt die voortdurend in beweging is, en deze samen met de klant op te lossen dan is FS Consulting op zoek naar jou.

Consumer Industrial Products & Services

Binnen de Consumer Industrial Products & Services (CIPS) teams helpen we een hele diverse groep aan klanten. De CIPS-teams richten zich op de volgende industriegroepen:

  • Retail & Consumer Market
  • Energy, Utilities en Resources
  • Telecom, Entertainment en Media
  • Transport en Logistiek
  • Industrial Manufacturing en Automotive

Meer dan ooit worden we continu uitgedaagd om in de snel veranderende en digitale wereld onze klanten in deze sectoren voor te bereiden op de dag van morgen. Samen met onze klanten transformeren we hun bedrijven, verhogen we hun inkomsten en verlagen we hun kosten. Als je begint heb je de mogelijkheid om binnen alle industriegroepen te werken. De ervaren consultants specialiseren zich in een van de sectoren zodat we onze klanten altijd de juiste branchekennis en ervaring kunnen bieden.

Contact

Sjoukje Fischer

Sjoukje Fischer

Campusrecruiter Workforce, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 136 48 63

Lysette de Ruiter

Lysette de Ruiter

Recruiter professionals Workforce, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 001 57 84