People en Organisation

Binnen ons People & Organisation team help jij klanten bij grote en complexe veranderingen binnen hun organisaties. Of help jij ondernemingen de wereld van het werk opnieuw uitvinden door het personeel te voeden en te innoveren.

People en organisation binnen PwC bestaat uit Change Management en HR Transformation 

Bij Change Management help jij onze klanten bij grote en complexe veranderingen binnen hun organisaties. Veranderingen omvatten vaak strategische beslissingen op het gebied van processen en systemen. Jij bent hierin de spin in het web en maakt uitdagende projecten samen met collega’s tot een succes. 

Binnen HR Transformaties help je organisaties om zowel vooruit te kijken naar de HR-organisaties die ze nodig hebben voor de toekomst - als om hun HR-problemen van vandaag op te lossen. We brengen onze HR-functie en HR-technologiecapaciteiten samen om organisaties te helpen transformeren - maar kunnen ook flexibele puntoplossingen bieden voor specifieke klantbehoeften.

people, organisation, werkenbij, pwc

Veranderingen omvatten vaak strategische beslissingen op het gebied van processen en systemen.

Binnen dit team richt je je op de prestatieverbeteringen van organisaties.

< Back

< Back
[+] Read More

Marktsectoren

Er zijn drie sectoren waarbinnen jij aan de slag kunt: de publieke sector (PS), financiële sector (FS) en consumer industrial products & services (CIPS).

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Sjoukje Fischer

Sjoukje Fischer

Campusrecruiter People & Organisations, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 81364863