Over PwC's Academy

PwC's Academy: why how & what

Via PwC's Academy heeft u direct toegang tot de uitgebreide kennis en ervaring van PwC. Al onze trainers zijn hoogopgeleide specialisten. Zij beschikken over gedegen kennis en ruime ervaring om uw medewerkers te ontwikkelen. Al onze trainers worden getraind om kennis en vaardigheden op een concrete en begrijpelijke manier over te dragen en programma’s te ontwikkelen die uw leerbehoeftes realiseren.

Onze werkvormen baseren wij op de laatste ontwikkelingen op het gebied van leren en leermethoden. De samenstelling van onze trainingen mag dan uiteenlopen, één ding hebben ze allemaal gemeen: ze maken de toepasbaarheid van de opgedane kennis en vaardigheden of skills in de praktijk gemakkelijk.

Onze kernwaarden

Onderwerpen die er toe doen

Businessleiders en managers hebben te maken met zeer uiteenlopende vraagstukken en informatie. Om u te helpen oplossingen te vinden voor de uitdagingen die er echt toe doen biedt PwC's Academy een gericht en zorgvuldig samengesteld programma aan. We behandelen actuele onderwerpen die nauw verband houden met het expertisegebied van PwC, waardoor wij waardevolle inzichten en ervaringen met u kunnen delen.

Ervaren sprekers en trainers

Ons doel is dat u PwC's Academy verlaat met het gevoel dat u uw kostbare tijd goed heeft besteed. Onze trainers hebben praktische ervaring op de relevante kennisgebieden en daarnaast uitstekende communicatie-, presentatie- en onderwijsvaardigheden. Hun rol is helder: het duidelijk en effectief overbrengen van kennis en informatie en het vergroten van uw netwerk, door het faciliteren van voldoende interactiviteit en uitwisseling van kennis en ervaringen tussen deelnemers.

Effectief leren

Praktijkgerichte methoden zoals groepsdiscussies en casestudies geven u de mogelijkheid om de nieuw opgedane kennis en ervaring te oefenen en in praktijksituaties toe te passen. De inhoud van de trainingen is vormgegeven op een manier die u maximaal ondersteunt en inspireert in uw werk en professionele ontwikkeling. De deelnemers bepalen zelf het tempo van de training en er zullen veel momenten zijn om inzichten en meningen uit te wisselen.

Relaties bouwen

Leren is makkelijker en leuker als je het samen met anderen doet. PwC's Academy biedt de mogelijkheid tot interactie met gelijkgestemden en het leggen van nieuwe interessante contacten. Om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses en leerbehoeften als u, creëren onze trainers een ontspannen en plezierig leeromgeving.

Wie zijn wij?

Bij PwC ontwikkelen we al meer dan 160 jaar onze eigen mensen. Onze kracht om talent te werven, te behouden en te laten groeien heeft ons tot een van de grootste en meest succesvolle, professionele en dienstverlenende organisaties in de wereld gemaakt. Het is deze ervaring met het ontwikkelen van jonge professionals tot en met senior business leiders, die is ingebouwd in alle PwC’s Academy-programma's. 

PwC's Academy is sinds 2009 actief met open trainingen voor organisaties en heeft dit later uitgebreid naar verschillende sectoren. In de jaren daarna is dit uitgebreid met inhouse trainingsprogramma’s en trainingsprogramma’s op maat. Samen met organisaties ontwikkelen we op maat gemaakte ontwikkelprogramma's en leertrajecten voor hun business professionals, waarbij we gebruik maken van de nieuwste leertechnologieën en digitale leervormen.

Wie zijn wij?
PwC Academy WorldWide

Wereldwijd netwerk

PwC's Academy is aangesloten bij het wereldwijde Academy netwerk van PwC. Dit netwerk bestaat uit meer dan 300 corporate learning-specialisten, aanwezig in meer dan 25 landen over de hele wereld. De Academies van PwC delen kennis, middelen en ervaring om de waarde van de wereldwijde expertise en inzichten van PwC naar lokale klanten te brengen. Hierdoor ontwikkelen wij leeroplossingen die zijn afgestemd op de meest urgente en organisatorische uitdagingen van onze klant en ondersteunen wij uw organisatie indien gewenst ook internationaal.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij geloven dat het succes van een organisatie afhankelijk is van het potentieel en ontwikkeling van haar mensen. Wij helpen organisaties en business professionals graag hun doelstellingen te bereiken en belangrijke problemen op te lossen door ze verder te helpen bij hun ontwikkeling. 

Met onze professionele ervaring in de markt en vaktechnische en didactische expertise creëren wij voor u een optimale leerervaring.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Btw-vrij (CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling)

PwC's Academy is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Inschrijving in het CRKBO-register is een vereiste voor een BTW-vrijstelling voor ons trainingsaanbod. Door deelname aan een training van PwC's Academy bespaart u uzelf 21% belasting. PwC's Academy is een Vennootschap onder firma tussen PricewaterhouseCoopers N.V en PricewaterhouseCoopers Deelnemingen B.V. Op de btw-vrije trainingen van PwC's Academy zijn de 'Bijzondere Voorwaarden’ van toepassing, waarin onder meer bepalingen omtrent betaling en annulering zijn opgenomen.

Lees meer

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons