Ons aanbod leerprogramma’s op het gebied van Accounting, Finance & Regulation

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze trainingen op het gebied van Dutch GAAP, IFRS, Internal Audit, Belastingen en Actualiteitensessies. Of u nu geïnteresseerd bent in het leren van de nieuwste accountingstandaarden, het verbeteren van uw internal auditvaardigheden, werken aan uw Finance Business Partnering skills of het bijhouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingen, wij hebben de juiste training voor u.

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan accounting, finance en regulation trainingen.

Accounting, Finance & Regulation

Dutch GAAP / IFRS

Wij bieden een breed scala aan Dutch GAAP- en IFRS trainingen en e-learnings die zijn ontworpen om u een diepgaand begrip te bieden van accountingstandaarden. Onze trainingen helpen u om uw kennis en vaardigheden op het gebied van Dutch Gaap en IFRS te vergroten. Ontdek ons uitgebreide aanbod en til uw expertise naar een hoger niveau.

Lees meer

Belastingen

Bent u belastingadviseur en wilt u uw kennis vergroten? Of bent u een professional die betrokken is bij belastingaangelegenheden in specifieke sectoren zoals onderwijs, zorg of internationale financiële instellingen? Onze belastingen trainingen bieden u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om te excelleren in uw vakgebied. 

Neem een kijkje op onze belastingen trainingspagina en ontdek welke trainingen het beste aansluiten bij uw behoeften en interesses.

Lees meer

Internal Audit, Risicomanagement & Fraude

Vergroot uw kennis van Internal Audit, Risicomanagement en Fraude met trainingen van PwC's Academy. Wij bieden diverse trainingen aan, die zijn ontworpen om uw kennis en vaardigheden op deze essentiële gebieden te vergroten. 

Onze deskundige trainers begeleiden en voorzien u van de kennis en tools die u nodig heeft om effectief risico's te beheren, interne audits uit te voeren en fraude te voorkomen en op te sporen. U leert van praktijkvoorbeelden, case studies en uw mede-deelnemers tijdens de trainingen.

Lees meer

Finance & Actualiteitensessies

Versterk uw financiële kennis en vaardigheden met de gespecialiseerde finance trainingen van PwC's Academy. Wilt u uw strategisch inzicht als finance business partner aanscherpen of bijblijven met de laatste financiële trends en actualiteiten, onze trainingen zijn speciaal ontworpen om u voor te bereiden op de uitdagingen van morgen. 

Ontdek ons aanbod aan finance trainingen en vind de perfecte match voor uw ambities. Neem de stap om een voorloper te worden in de financiële wereld en meld u nu aan bij PwC's Academy.

Lees meer

Een Finance, Accounting en/of Regulation leerprogramma op maat?

Dat is mogelijk! We verwerken specifieke ambities, uitdagingen en voorbeelden vanuit uw organisatie in het programma. Daarmee is het programma nog relevanter en effectiever; het programma is afgestemd op de unieke situatie en doelstellingen van uw organisatie. Op basis hiervan bepalen we de werkvormen en de digitale middelen. Zo ondersteunen we het leerproces maximaal en helpen wij uw medewerkers te groeien om uw ambities te realiseren.

Een Finance, Accounting en/of Regulation leerprogramma op maat?

Waarom PwC?

Het leerprogramma wordt georganiseerd door onze finance-teams, accounting-teams, tax-teams en PwC's Academy. De sessies worden gefaciliteerd door onze experts op het gebied van belasting, verslaggeving, internal audit, risicomanagement, fraude, finance en actualiteiten. Zij hebben ruime expertise en werken met hun klanten aan verschillende verslaggeving, belasting, internal audit, fraude en finance uitdagingen, kennen kansen, risico’s en best practices. Hiermee zijn wij in staat voor u leerprogramma’s te ontwikkelen die verder gaan dan theorie.

De experts worden in dit leerprogramma ondersteund door de leeradviseurs van PwC’s Academy. PwC’s Academy biedt open opleidingsprogramma's voor organisaties en op maat gemaakte inhouse en virtuele opleidingsprogramma's. Zij voorzien het leerprogramma van de nieuwste leertechnologieën- en methoden en de best passende leerinterventies om het gewenste leereffect te bereiken.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons