Pharma & life sciences

Betere prestaties door effectiever werken

Farmaceutische bedrijven en ondernemingen op het gebied van medische apparatuur en life sciences staan voor steeds grotere uitdagingen als gevolg van de toenemende druk vanuit de gezondheidszorg. De wereldwijde vraag naar innovatieve en betaalbare medicijnen blijft groeien, maar tegelijkertijd willen wetgevers, betalers, zorgverleners en patiënten meer waar voor hun geld, bewezen doeltreffendheid van producten, meer transparantie en toegang tot gegevens. Om aan deze eisen tegemoet te komen zoeken bedrijven naar manieren om de productiviteit van hun R&D-afdelingen te verhogen, efficiënter te gaan werken, de uitgaven voor verkoop en marketing inzichtelijker te maken en financiële resultaten te versterken.

In nauwe samenwerking met onze klanten, variërend van kleine ondernemers op het gebied van life sciences tot grote multinationals, streven we naar betere prestaties door de efficiency en de effectiviteit rond de belangrijkste activiteiten van een bedrijf te verbeteren.

In de hele waardeketen van de farmaceutische en life sciences-industrie zetten de betrouwbare professionele adviseurs van PwC hun schat aan branche-ervaring, kennis en deskundigheid in om onze klanten te helpen bij het beoordelen van hun strategische bedrijfsmogelijkheden, het verbeteren van beheer en controle en het signaleren van besparingsinitiatieven.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Revitalizing Pharmaceutical R&D: The value of real world evidence

In Nederland beschikken wij over een breed brancheteam van toegewijde professionals met speciale aandacht voor onze verschillende regio’s. Hierbij gaat het zowel om de branche zelf als om kennisinstituten, waaronder de universiteiten van Amsterdam, Leiden, Utrecht, Eindhoven en Maastricht, en innovatieve bedrijvenparken, zoals Amsterdam Biomed, Leiden Bioscience, Utrecht Sciencepark, Pivotpark Oss en Healthcampus Maastricht. Dankzij deze gerichte lokale aandacht hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd in het op een proactieve manier leggen van verbindingen in de branche.

Contact

Peter Paul Hoek
Director, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 59 14
E-mailadres

Ron Admiraal
Partner, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 15 46
E-mailadres

Jeroen Dekker
Director, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 14 42
E-mailadres

Volg ons