Pharma & Life Sciences

Van innovatie tot regelgeving en digitalisering.

Belangrijke uitdagingen in pharma & life sciences

Farmaceutische en medische technologie bedrijven staan voor een grote uitdaging in een meer en meer geïntegreerde en patiëntgerichte omgeving. De wereldwijde vraag naar innovatieve en betaalbare medicijnen en behandelingen blijft groeien, maar tegelijkertijd streven wetgevers, zorgverzekeraars, zorgverleners en patiënten naar een zo gunstig mogelijk prijs/kwaliteit verhouding, bewezen doeltreffendheid van producten en meer transparantie.

Wat kunt u van ons verwachten?

Samen met onze klanten, variërend van kleine ondernemers op het gebied van life sciences, start ups tot grote multinationals, kunnen wij u helpen toekomstbestendige strategische keuzes te maken rond bijvoorbeeld R&D of supply chain.

Daarbij kunnen wij u helpen met de transformatieprocessen die nodig zijn om deze keuzes daadwerkelijk te implementeren binnen de grenzen van de strikte regelgeving.

 

Uw team

U kunt beschikken over een multidisciplinair Pharma & Life Sciences team bestaande uit ervaren professionals. In nauwe samenwerking met de internationale teams adviseren wij farmaceutische bedrijven en leggen wij verbindingen in de branche en aanpalende sectoren zoals de zorgsector en verzekeringssector.

Hoe kunnen wij u helpen?

Binnen PwC beschikken wij over een multidisciplinair Pharma & Life Scienses team bestaande uit ervaren professionals. In nauwe samenwerking met collega’s van PwC Europe en diverse kennisinstituten (waaronder de universiteiten van Amsterdam, Leiden, Utrecht, Eindhoven en Maastricht) en innovatieve bedrijvenparken (zoals Amsterdam Biomed en Leiden Bioscience) adviseren zij farmaceutische bedrijven en leggen verbindingen in de branche. Dit onder meer op het gebied van advisering omtrent effectieve bedrijfsketens, het opzetten van Public Private Partnerships en fiscale incentives. Graag komen onze adviseurs ook met u in gesprek over de mogelijkheden en kansen voor uw onderneming.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Ron Admiraal

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 15 46

Peter Paul Hoek

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 59 14

Jeroen Dekker

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 14 42

Volg ons