De beste oplossing bedenk je samen

Ben je een nieuwsgierige analist, techneut, verhalenverteller, econoom, jurist of accountant? Heb jij een vernieuwende blik en houd je van afwisselende projecten?

Join our community of solvers

Je werkdag bij PwC? Die wordt geen twee keer hetzelfde. Je werkt bij ons met slimme collega’s aan duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken. En of je dat nou op kantoor doet, op locatie bij een klant of thuis – elke dag leer je nieuwe dingen, spreek je nieuwe mensen en blijf je je ontwikkelen. Klinkt als een goed verhaal? Lees verder!

Playback of this video is not currently available

2:58

Ben jij ook nieuwsgierig naar onze dynamische werkomgeving? Kijk dan snel naar deze video waar Manou en Zouhair je meenemen in hun ervaringen over werken bij PwC.

Focus op ontwikkeling, teams en technologie

Op uitdagende projecten in heel divers samengestelde teams het beste uit jezelf en uit je collega’s halen. Werken met de meest innovatieve digitale technologieën. En alle ruimte om je te ontwikkelen. Ben jij klaar om het verschil te maken?

Join our community of solvers.

Samen werken aan oplossingen voor een nieuwe morgen

Onze belofte voor de toekomst is duidelijk: samen met onze klanten en stakeholders bouwen we aan vertrouwen en creëren we duurzame vooruitgang. Dit doen we door de ervaring, vindingrijkheid en het enthousiasme van al onze 395.000 collega’s, in 156 landen, te combineren met technologie. Zo helpen wij onze  klanten en de maatschappij graag verder. Elke dag opnieuw. Ben jij klaar om het verschil te maken?

Join our community of solvers.

Een sneak peek van ons PwC-kantoor

Playback of this video is not currently available

0:00:57

Ben jij ook benieuwd naar de sfeer bij PwC? Ontdek in vogelvlucht ons PwC-kantoor in Amsterdam en laat je inspireren. Wie weet zien we je hier binnenkort!

Onze solvers

Al onze solvers zijn uniek, nieuwsgierig en gedreven. En zien de dingen net even anders. Met elkaar dragen we elke dag met hart en gevoel bij aan de oplossingen die morgen het verschil maken.

Maak kennis met onze solvers