Technologie

In het middelpunt van een voortdurende innovatiegolf

De impact van de coronacrisis op onze maatschappij en economie begint steeds zichtbaarder te worden. In deze tijd wordt er meer van u verwacht dan ooit. Vooral als het gaat om de uitvoering van nieuwe maatregelen en wat die betekenen voor u als organisatie binnen de technologiesector. We kunnen ons voorstellen dat u ondersteuning zoekt om snel en effectief te handelen. Als u vragen of simpelweg behoefte heeft aan denkkracht, neem dan contact op met Mark Kuijper.

Neem bijvoorbeeld technologieën zoals Artificial Intelligence en Internet of Things: ze hebben zich in korte tijd ontwikkeld van concept tot realiteit en zijn nu een drijvende kracht achter transformaties. Door het belang van technologie zijn de groeimogelijkheden van technologiebedrijven eindeloos gevarieerd.

In de voorhoede van verandering 

Veranderingen in de wereld gaan vandaag sneller dan ooit en daarom moeten bedrijven zich met steeds hogere snelheid aanpassen om te overleven. Executives van technologiebedrijven moeten, meer dan in andere sectoren, zeer bewust omgaan met die veranderende wereld - omdat zij zelf in de voorhoede van de verandering staan. Hoe pakt u dat aan?

Technologie

Acht disruptieve technologieën

Technologiebedrijven hebben een diepgaande invloed op alle business en op onze levens. Wij beschouwen de volgende acht technologieën als het meest disruptief voor de business van vandaag:

  1. Artificial intelligence
  2. Augmented reality
  3. Blockchain
  4. Drones
  5. Internet of Things (IoT)
  6. Robots
  7. Virtual reality
  8. 3D printing

Playback of this video is not currently available

PwC combineert drones en artificial intelligence bij het

PwC combineert drones en artificial intelligence, in een vertrouwde data omgeving, om klanten te helpen bij beveiligingsgevoelige en complexe infrastructuurprojecten. Hierdoor bespaart de klant 67 procent tijd en kosten.

Technologie - Semiconductors

Semiconductors

De markt voor semiconductors is, met hoogte- en dieptepunten, gewend aan snelle groei. Wij staan onze klanten in deze branche bij terwijl ze de cyclische ontwikkelingen in de markt doorstaan. Met behulp van onze internationale ervaring proberen we samen met de klant uitdagingen als verbetering van de ‘time to market’, managen van internationale distributie en optimalisatie van channel management door te voeren.

Software

De softwaremarkt is volwassen geworden. Uitstekende business modellen, winst door operationele prestaties in plaats van technologische innovaties, en groei door fusies of overnames in plaats van door natuurlijke ontwikkeling leveren daarvoor het bewijs. Revenue recognition blijft een groot vraagstuk. 

Technologie - Software
Technologie - Zo kan PwC u helpen

Zo kunnen wij u helpen

Wij kunnen u helpen vaststellen wat de beste vervolgstappen zijn voor uw organisatie, van strategieontwikkeling tot en met de uitvoering van uw transformaties. Of het nu gaat om het aanboren van nieuwe inkomstenbronnen, kostenverlaging of het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen: wij helpen u met een aanpak waarmee u uw doelen bereikt. Onze experts leveren diensten vanuit Assurance, Tax en Advisory met specifieke kennis van de technologiesector. Wij combineren een wereldwijde focus met lokale implementatie en diepgaande ervaring.


Insights

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Steven Pattheeuws

Steven Pattheeuws

Partner Strategy&, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 279 19 64

Volg ons