Technologie

Keeping fit for growth

Innovaties volgen elkaar in een recordtempo op. En bedrijven in de tech industry lopen hierin vaak zelf voorop. Maar hoe zorgt u dat uw bedrijf deze groei aankan? Snelle groei betekent uitdagingen bij het doorontwikkelen van het operating model, zoals het bijbenen van verschillende groeitempo’s, de beslissingsstructuur, de integratie van de ESG-doelstellingen van integratie en schaalbaarheid. Wij helpen u met de juiste capabilities. In systemen en in workforce. En we denken mee over hoe u de balans vindt tussen standaardisatie en innovatie. Met een internationaal netwerk en een gedegen kennis van de technologiewereld. Vragen of denkkracht nodig? Neem contact op met Jeroen van Kessel.

Technologie - Keeping fit for growth
Flexibel leiderschap voor snelle veranderingen

Flexibel leiderschap voor snelle veranderingen

Technologiebedrijven opereren in een snel veranderende omgeving en executives moeten snel reageren op nieuwe ontwikkelingen. Met agile leiderschap heeft u het vermogen om snel te beslissen en flexibel te zijn bij het aanpassen van de bedrijfsstrategie en het omgaan met onvoorziene omstandigheden. Wij helpen organisaties in de transformatie naar agile leiderschap. 

Uw organisatie kan alleen duurzaam groeien door het aantrekken en behouden van getalenteerde medewerkers. De vraag naar tech-talent blijft groeien. Het is daarom belangrijk om te investeren in opleiding en ontwikkeling van medewerkers. En het bieden van een aantrekkelijke werkcultuur.

Met een groeiende workforce komt ook de groeiende uitdaging van cybersecurity. Hoe beschermt u gevoelige informatie en voorkomt u datalekken?  Investeren in cybersecurity-maatregelen is onvermijdelijk. Net als het opleiden van medewerkers over het belang van beveiliging en het omgaan met gevoelige data.

Acht disruptieve technologieën

Technologiebedrijven hebben grote invloed op de strategieën, processen en producten of diensten van bedrijven en onze maatschappij. Dit zijn de acht technologieën die het meest disruptief zijn voor de business van vandaag:

  1. Artificial intelligence
  2. Augmented reality
  3. Blockchain
  4. Drones
  5. Internet of Things (IoT)
  6. Robots
  7. Virtual reality
  8. 3D printing
Acht disruptieve technologieën
Semiconductors: uitdagingen op full speed

Semiconductors: uitdagingen op full speed

De markt voor semiconductors is, met hoogte- en dieptepunten, gewend aan snelle groei. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te investeren in research & development, snelle prototyping en samenwerking met partners en leveranciers. Om zo de time-to-market te verkorten. Met onze kennis van de verschillende internationale markten en distributiekanalen helpen we klanten in deze branche bij het begrijpen van de lokale cultuur, taal en wetgeving en het vinden van de juiste partners om de distributie in die regio te managen. We kijken ook naar de optimalisatie van uw channel management en blijven de prestaties van uw kanalen monitoren.

We begrijpen de markt en uw klanten. Samen met u en ons internationale netwerk optimaliseren we de time-to-market, de internationale distributie en het channel management. Zodat u uw producten op de meest effectieve manier distribueert en verkoopt.

Meer over semiconductors

Software

De softwaremarkt is volwassen geworden. Uitstekende business modellen, winst door operationele prestaties in plaats van technologische innovaties, en groei door fusies of overnames in plaats van door natuurlijke ontwikkeling leveren daarvoor het bewijs. Revenue recognition blijft een groot vraagstuk. 

Technologie - Software
Zo helpen wij u: strategy through execution

Zo helpen wij u: strategy through execution

Wij begrijpen de tech industry en denken mee over de beste vervolgstappen voor uw organisatie. Van strategieontwikkeling tot en met de uitvoering van uw transformaties. Wij helpen u bij het aanboren van nieuwe inkomstenbronnen, het doorvoeren van een kostenverlaging of het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Onze experts leveren diensten vanuit Assurance, Tax en Advisory met specifieke kennis van de technologiesector. Wij combineren een wereldwijde focus met lokale implementatie en diepgaande ervaring. 


Insights

{{filterContent.facetedTitle}}

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Jeroen van Kessel

Jeroen van Kessel

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 241 65 81

Volg ons