Telecom

Succesvol zijn met een vooruitziende strategie

Om bij te blijven in de snel veranderende markt investeren telecombedrijven voortdurend in het upgraden van het netwerk en verhoging van de capaciteit. Zij onderzoeken nieuwe inkomstenbronnen door onder meer het kapitaliseren van data, het aanbod en de ontwikkeling van content en de mogelijkheden in verticale markten.

Distributie en klantcontact

Telecombedrijven hebben een centrale positie in de distributiewaardeketen en direct contact met klanten. Dit leidt zowel tot interessante kansen als ingewikkelde uitdagingen. Welke route kiest u voor vandaag en voor de lange termijn?

Telecom


Insights

TMT sector game changers

TMT sector game changers

TMT sector game changers is a biannual report highlighting new accounting and reporting trends affecting the Technology, Media and Telecommunications (TMT) industries, some of the most dynamic and competitive segments of today’s economy. It’s designed to help you stay informed and ahead of the curve amidst an ever-changing marketplace.

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.
Telecom - Zo kan PwC u helpen

Zo kan PwC u helpen

Wij kunnen u helpen bij het maken van strategische keuzes en de implementatie in uw organisatie. Hiertoe bieden we assurance, advies- en belastingdiensten aan telecombedrijven, kabelaars, satelliet- en internetbedrijven. Wij helpen u bij het definiëren van een vooruitziende strategie over onder meer de volgende onderwerpen: capex, customer excellence, cloud-oplossingen, content, kapitaliseren van uw data, reclamestrategie, partnerships, netwerk-life-cycle-management, wet- en regelgeving, investeerdersvertrouwen, compliance en risk.

Contact

Mark Kuijper
Technology, Media and Telecom Industry Leader, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 54 38
E-mailadres

Steven Pattheeuws
Partner Strategy&, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 29 36
E-mailadres

Volg ons