Business Restructuring Services

Financiële uitdagingen overwinnen

Als uw bedrijf in financiële problemen raakt, is het zaak grip op de situatie te krijgen. De snelheid waarmee u hierin slaagt, zal mede bepalen welke mogelijkheden u heeft om samen met uw stakeholders tot oplossingen te komen. Het op de juiste manier en juiste moment meenemen van deze stakeholders is hierbij essentieel.

Daadkracht en pragmatisme

Wij helpen u om uw meest prangende vragen te beantwoorden. Hoeveel tijd hebben we om tot een oplossing te komen? Hoe communiceren we met financiers? Hoe komen we tot een structureel verbeterplan en wat betekent dit voor onze financieringsbehoefte? Hoe moet ‘plan B’ eruitzien? Met pragmatische en realistische plannen, onderhandelingen met stakeholders en praktische ondersteuning bij de herstructurering helpen wij u vanuit onze ruime ervaring met complexe crisissituaties van probleemanalyse tot oplossing. 

Act now to recover

Financiële uitdagingen overwinnen

Wanneer u met onzekerheid wordt geconfronteerd is het van belang dat u daadkrachtig optreedt. Om herstel te realiseren, is het belangrijk om te weten welke uitdagingen u in de weg staan. De oplossing hiervoor is meestal niet de bekende weg, maar kwesties waarvan u het niet verwacht had dat ze dat zouden zijn. 

Act now to recover

Zo kunnen wij u helpen

Wij zijn marktleider in het adviseren en ondersteunen van zowel bedrijven in financiële moeilijkheden als de financiers en andere stakeholders van deze bedrijven. Dat doen we onder andere met:

Contact

Peter Wolterman

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 601 83 33

Edwin van Wijngaarden

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 462 43 09

Volg ons