Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

PwC's Academy

New world. New skills. Ontwikkel uw mensen voor nu en in de toekomst.

New world. New skills.

De snel veranderende wereld heeft een ingrijpende impact op onze manier van werken en dwingt organisaties om hun personeelsstrategie te herzien. Om toekomstbestendig te zijn is upskilling nodig. Het gaat om het identificeren van de kennis en vaardigheden die in de toekomst het meest waardevol zijn. Met onze vijfstappenmethode leggen we een solide basis voor effectieve leerprogramma's, om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.

Lees meer over onze vijfstappenmethode

Continuïteitsprogramma

Bent u accountant in business of intern accountant (die niet op basis van COS 610 werkt) en wilt u bij PwC’s Academy invulling geven aan het NBA verplichte onderwerp ‘continuïteit’?

Wij bieden u verschillende keuzemodules verdeeld over meerdere sessies dit jaar. 

Bekijk ons Continuïteitsprogramma

Uw ontwikkeling in tijden van Covid-19

De manier waarop we leven, werken en leren is veranderd. Ook in deze tijden blijven wij u ondersteunen in uw persoonlijke ontwikkeling en staan wij voor u klaar. Naast online leren en blended leeroplossingen behoort het volgen van klassikale trainingen volgens de RIVM richtlijnen ook tot de nieuwe realiteit. Heeft u belangstelling in een bepaald topic omtrent Covid-19, over de uitdagingen die hieruit voortvloeien en wilt u daarover meer leren? Neem gerust contact met ons op. Samen met u bepalen we de inhoud, het programma en een passende duur voor een juiste leerervaring.

Lees meer

Playback of this video is not currently available

PwC's Academy - Nederland

Over PwC's Academy

PwC's Academy is een bron van kennis voor uw professionele ontwikkeling en biedt daarnaast een platform voor het opbouwen van relaties. Via PwC's Academy heeft u direct toegang tot de uitgebreide kennis en ervaring van PwC. Al onze trainers zijn hoogopgeleide specialisten. Zij beschikken over een gedegen kennis en een schat aan ervaring om uw medewerkers te ontwikkelen.

Lees meer over PwC's Academy

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons