Purpose en waarden

Onze purpose

PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en helpen bij het oplossen van belangrijke problemen. Dat is onze purpose en daarmee de toetssteen voor de dingen die we doen of willen gaan doen, en  voor het bepalen of iets een succes is.

Onze waarden staan voor wat wij belangrijk vinden: act with integrity, make a difference, care, reimagine the possible en work together.

Act with integrity

Bij alles wat we doen verwachten en leveren we de hoogste kwaliteit. In onze werkzaamheden handelen we alsof onze eigen reputatie op het spel staat. Daarbij geven we duidelijk aan wat we juist vinden, vooral als we dat als moeilijk ervaren.

Make a difference

Door de samenwerking met onze collega’s en onze klanten en door onze acties in de samenleving maken we impact. Daarvoor blijven we op de hoogte van en stellen we vragen over de toekomst van de wereld waarin we leven. We spelen flexibel in op de steeds veranderende omgeving waarin we opereren.

Care

Ieder individu is voor ons belangrijk. We proberen te begrijpen wat belangrijk voor hem of haar is en (h)erkennen de waarde die hij of zij toevoegt. We helpen anderen te groeien en te werken op de manier die het beste in ze naar boven haalt.

 

Reimagine the possible

We durven de status-quo te doorbreken en nieuwe dingen te proberen. We innoveren, testen en leren van fouten, en we staan open voor de mogelijkheden van elk idee.

Work together

We werken samen en delen zonder beperkingen relaties, ideeën en kennis. Daarbij gaan we op zoek naar mensen met verschillende perspectieven en ideeën en we brengen ze samen. We geven en vragen feedback om onszelf en anderen te verbeteren.