Digital

Digitale transformatie met de mogelijkheden van morgen

Digitalisering zorgt voor ingrijpende veranderingen in de sector van transport & logistiek. Door toepassingen van nieuwe technologie wijzigen uw strategische, commerciële en operationele processen. Het is geen kwestie van óf, maar hoe, waar en wanneer. Uw klanten in bijvoorbeeld retail, pharma, automotive en high tech zijn actief bezig met digitale transformaties. Kunt u hen blijven faciliteren als transporteur en logistiek dienstverlener, nu en in de toekomst?

Vele mogelijkheden van digitalisering

Digitalisering biedt allerlei mogelijkheden voor uw organisatie. Denk aan het gebruik van robots in warehouses, drones en automated vehicles bij bezorging en blockchain in smart contracts. Ook is het mogelijk om met digitale middelen steeds beter de wensen van uw klant te begrijpen en voorspellen – en de wensen van de klant van uw klant. Andere mogelijkheden zijn personalisering van services, onder andere door gebruik van big data, en flexibilisering van de operatie door internet of things.

Consequenties voor uw businessmodel

De mogelijkheden van digitalisering hebben consequenties voor uw businessmodel. Wellicht wordt samenwerken en delen de nieuwe standaard. Het kan een oplossing zijn voor onder meer overcapaciteit, verkleining van de ecologische voetafdruk of voor investeringen in nieuwe technologie via bijvoorbeeld start-ups. Delen betekent ook veel aanpassingen in uw operatie en IT. Hoe gaat u dit aanpakken? En zijn uw organisatie, cultuur en mensen hier klaar voor?

Wij kunnen u helpen bij digitale transformatie

Welke route van digitale transformatie u ook kiest, u zult gaan investeren in innovatie en technologie. Maar waarin, hoeveel en wanneer levert dat wat op? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en de aansluiting van digitale keuzes op uw strategische, commerciële en operationele processen. Ook ondersteunen we u graag bij het laten landen van de veranderingen bij de mensen in uw organisatie. 

Met onze expertise in digital en ons grote internationale T&L-netwerk kunnen wij u als geen ander helpen met uw digitale vraagstukken. Wij bieden diepgaande kennis van de branche, de laatste inzichten in internationale trends en ontwikkelingen, en objectieve analyses van nieuwe technologische mogelijkheden. Hoe kunnen we u begeleiden bij uw digitale transformatie? Wij gaan graag met u in gesprek over uw specifieke situatie.

"Welke route van digitale transformatie u ook kiest, u zult gaan investeren in innovatie en technologie."

Marc Engel, director

Contact

Volg ons