Maakindustrie

Op weg naar de digitale onderneming

Digitaal transformeren: de kracht van nieuwe businessmodellen in de maakindustrie

Duurzame groei

De maakindustrie verandert voortdurend. Bijvoorbeeld door nieuwe technologie gedreven spelers, wereldwijde onderbrekingen in de toeleveringsketens en de overgang naar een nul uitstoot. Maar ook door steeds veranderende consumentenvoorkeuren en nieuwe distributiemodellen. PwC ziet al deze uitdagingen als kansen voor innovatie. 

We adviseren bij het integreren van nieuwe bedrijfsmodellen en denken mee over proactief investeren in nieuwe technologieën. Zo kan uw organisatie zich aanpassen en versnellen. Onze Community of Solvers werkt samen met fabrikanten om de uitdagingen van vandaag aan te pakken. Samen vinden we nieuwe manieren om waarde en kansen voor duurzame groei te creëren.

Strategische investeringen. Efficiëntere waardeketens.

Door strategische, datagestuurde investeringen verbetert de hele waardeketen. Zoals het opbouwen van nieuwe capaciteiten, het ontdekken van efficiëntievoordelen en het integreren van nieuwe technologische oplossingen. Wij begeleiden u bij het optimaliseren van uw kosten, uw ecologische voetafdruk en verdere digitalisering. Onze realtime inzichten helpen u om uw supply chain flexibeler, veerkrachtiger en transparanter te maken.

Productie - voorbereid op verandering

We ondersteunen bedrijven in de maakindustrie met integrale oplossingen voor nieuwe bedrijfsmodellen, digitale B2B-commerce en strategische investeringen. Zo kunnen ze zich aanpassen aan veranderende marktbehoeften, winstgevende mogelijkheden scheppen en hun waardeketens efficiënter maken. Ook bieden wij ondersteuning bij personeelsplanning en langetermijnstrategieën om talentinvesteringen te maximaliseren.

PwC helpt bij het optimaal benutten van digitale talenten en investeringen op de lange termijn door middel van personeelsplanning en strategieën. Wij ondersteunen ook bedrijven bij groei, innovatie en het vinden van evenwicht tussen risico's en marktbehoeften. Onze experts met lokale en wereldwijde kennis bieden frisse perspectieven voor de beste resultaten.

Maximale investering in talent

Hoogopgeleide digitale arbeidskrachten zijn van cruciaal belang voor bedrijven die willen transformeren en concurrerend willen blijven. Wij helpen bij de maximale investering in talent, zodat hoogopgeleide digitale werknemers het volledige potentieel van de organisatie en de digitale productie kunnen benutten. Dit doen we door talent op te leiden, betrokkenheid te vergroten en een prestatiecultuur te creëren waar persoonlijke groei alle ruimte krijgt. We bieden ook ondersteuning bij efficiënte personeelsplanning en langetermijnstrategieën. Onze cross-functionele experts bieden frisse perspectieven en lokale en wereldwijde kennis, zodat bedrijven het juiste evenwicht kunnen vinden tussen innovatie, risico's en marktomstandigheden.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Mathieu Rosier

Mathieu Rosier

Partner Industrial Manufacturing & Automotive, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 233 25 30

Follow us