Energy, Utilities & Resources

In de huidige veranderende wereld van energie en grondstoffen helpen we u transformeren. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen op het gebied van strategie, assurance, belastingen en consulting richting een duurzame toekomst.

Een veilige toekomst

Drie prioriteiten voor betere cyberbeveiliging in de energiesector
In PwC's 2021 Global Digital Trust Insights geeft de helft van de security en tech verantwoordelijken in de energie- en nutssector aan dat een van de belangrijkste erfenissen van de pandemie een betere communicatie tussen CISO's en CEO's en/of raden van bestuur zal zijn. Deze welkome verandering wordt versterkt door een reset van de cyberstrategie: bijna de helft (45%) is van plan de implicaties van cyberbeveiliging en privacy mee te nemen in zakelijke beslissingen en een nieuw proces voor cyberbudgettering. 

De drie prioriteiten voor betere cyberbeveiliging in de energiesector zijn:

  1. Veilig migreren naar de cloud (als u dat nog niet hebt gedaan)
  2. Van gegevensbescherming naar gegevensvertrouwen
  3. Profiteren van succesfactoren voor toegangsbeheer

Lees meer

ESG

Een duurzame organisatie: het is geen keuze of altruïsme meer, maar een must. Uw stakeholders vragen of uw waardeketen vrij is van kinderarbeid, om maar een voorbeeld te noemen. En ‘niet weten’ gaat niet meer op. Een fraai ‘groen’ verhaal vertellen in uw jaarverslag? Dat wordt ingewikkelder.

Inzicht in de impact op uw organisatie

Wij bieden u inzicht in de impact van ESG op uw organisatie: op strategie, transformatie, reporting en assurance. Daarnaast helpen we u om de juiste mensen in uw organisatie te upskillen. Zo zijn bijvoorbeeld finance, reporting, risk en andere relevante functies snel in staat om hun deel bij te dragen aan de ESG-doelen.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Paul Nillesen

Paul Nillesen

Energy - Utilities - Resources Industry Leader, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 003 87 14

Volg ons