Energiesector

Wij helpen u bij de uitdagingen in uw sector

De energiesector is constant in beweging, en dat zal voorlopig wel zo blijven. U bevindt zich in het hart van een spannende maar zeer veeleisende sector, waar alles in vrijwel elk segment tegelijk gebeurt.

Zo helpt PwC

Wij helpen onze klanten om te gaan met  diverse zakelijke uitdagingen, hun bedrijven te transformeren, hun inkomsten te verhogen en kosten te verlagen. We helpen nieuwe strategieën te ontwikkelen, operationele modellen te verbeteren, en om efficiëntere organisaties en managementmethodes te ontwikkelen waarmee we waarde creëren voor consumenten en investeerders. We zijn al meer dan 100 jaar actief in deze sector. Onze diepgaande sectorkennis wordt aangevuld met een uitgebreid wereldwijd netwerk van meer dan 12.000 mensen.

Energiesector

Actueel en publicaties

Innovatiebudget Nederlandse bedrijven stijgt met 160 procent

Innovatiebudget Nederlandse bedrijven stijgt met 160 procent

Van de duizend bedrijven met het grootste budget voor onderzoek en ontwikkeling ter wereld, hebben er zestien hun hoofdkantoor in Nederland. Zij besteedden in 2017 ruim zestien miljard euro aan onderzoek en ontwikkeling, een stijging van 160 procent ten opzichte van vorig jaar.

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Contact

Viviana Kooistra - Voorwald
Industry Leader Energy, Utilities & Resources, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 33 53
E-mailadres

Volg ons