Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Corporate Sustainability

We willen bouwen aan vertrouwen en het oplossen van belangrijke problemen. We realiseren deze purpose vooral door het ontwikkelen van dienstverlening die tegemoetkomt aan de behoeften van een brede groep stakeholders. Dit is ook in lijn met de Sustainable Development Goals die we omarmd hebben en die we hebben geïntegreerd in onze strategie.

We vullen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verder in door onze kennis en vaardigheden te delen, op pro bono basis en tijdens werktijd, met (voornamelijk) social enterprises. Wij hebben de ambitie om in 2030 geheel circulair te opereren.

Onze circulaire ambitie past bij de wereldwijde koers van PwC om in 2030 Net Zero te zijn. Dat betekent dat we onze absolute uitstoot maximaal reduceren, met een minimum van vijftig procent. Onze vliegreizen betroffen meer dan 50% van onze travel footprint, daarom  investeren we in duurzame luchtvaart.

Playback of this video is not currently available

1:17

Sustainable aviation

Sustainable Development Goals (SDG’s)

De Sustainable Development Goals die de VN in 2015 heeft vastgesteld, zijn gericht op het oplossen van de meest urgente mondiale problemen, zoals honger, ongelijkheid en klimaatverandering. PwC in Nederland heeft vier SDG’s geïntegreerd in haar bedrijfsprocessen en strategie.

Lees meer over SDG's

Ons community programma

Behalve voor klanten zetten wij ons ook in voor de maatschappij. Niet met geld, maar door het delen van onze kennis en kunde met vooral social enterprises.

Lees meer over ons community programma

Onze net zero ambitie

Het is onze ambitie om in 2030 volledig circulair te opereren. Circulair wil zeggen: geen afval, geen uitstoot en optimaal hergebruik van materialen. Lees hier wat we doen om dit te bereiken.

Lees meer over onze net zero ambitie

Samenwerking

Wij hebben partnerschappen en samenwerkingsverbanden met organisaties die actief zijn op het gebied van sociaal ondernemen, circulariteit of andere duurzaamheidsgebieden. Met hen delen wij kennis en vaardigheden en de ambitie om impact te maken in de maatschappij.

Lees meer over samenwerking

The SDG Experience

We kunnen de Sustainable Development Goals alleen behalen als we samenwerken en de verantwoordelijkheid nemen voor de ‘big picture’. De SDG Dome creëert bewustwording rondom de meest urgente maatschappelijke vraagstukken, draagt suggesties aan voor mogelijke oplossingen en is een katalysator voor onze transformatie tot een resultaatgerichte en waardegedreven organisatie.

Lees meer over The SDG Experience

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Wineke Haagsma

Wineke Haagsma

Head of Corporate Sustainability, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 170 13 44

Volg ons