Corporate Sustainability

We willen bouwen aan vertrouwen en het oplossen van belangrijke problemen. We realiseren deze purpose vooral door het ontwikkelen van dienstverlening die tegemoetkomt aan de behoeften van een brede groep stakeholders. Dit is ook in lijn met de Sustainable Development Goals die we omarmd hebben en die we hebben geïntegreerd in onze strategie.

Verder willen we bijdragen aan de samenleving door onze kennis, vaardigheden en competenties - op pro bono basis en tijdens werktijd - te delen met organisaties die voorrang geven aan impact, zoals sociale ondernemingen. Onze wereldwijde ambitie is om in 2030 Net Zero te zijn. Bekijk voor meer informatie ons Duurzaamheidsbeleid.

Onze Net Zero commitment is in lijn met SDG 13. Net Zero betekent dat we onze absolute uitstoot maximaal reduceren, met een minimum van vijftig procent. Het resterende deel compenseren we door onder meer een nieuw bos te laten aanplanten en zo meer CO2 uit de lucht te halen (carbon removal). Onze vliegreizen betroffen meer dan 50% van onze travel footprint, daarom investeren we in duurzame luchtvaart en stimuleren we innovatie in deze sector. Voor meer informatie hierover zie de video aan de rechterkant.

Playback of this video is not currently available

1:17

Sustainable aviation

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Wineke Ploos van Amstel - Haagsma

Wineke Ploos van Amstel - Haagsma

Chief Sustainability Officer, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 170 13 44

Volg ons