Sustainability (environmental, social, and governance)

PwC zet zich in voor een duurzame transformatie van het bedrijfsleven

PwC zet zich in voor een duurzame transformatie van het bedrijfsleven

Heb je een hart voor duurzaamheid en wil je het bedrijfsleven transformeren? Bij PwC kun je écht het verschil maken en bijdragen aan een duurzame wereld. De zorgen om een duurzame en leefbare wereld voor iedereen zijn groot. En terecht, er is werk aan de winkel. Het sustainability team van PwC zet zich in voor een duurzame transformatie van het bedrijfsleven. Een diversiteit aan klanten, met grote impact. En we kunnen jouw kennis, kunde en gedrevenheid daar goed bij gebruiken.

Playback of this video is not currently available

0:02:46

Ontmoet enkele ESG collega's

Sustainability

Het sustainability team ondersteunt bedrijven in alle facetten van hun duurzaamheidsvraagstukken en ambities. Dat is hard nodig, want zonder een duurzaam bedrijfsmodel heeft een bedrijf geen toekomst. Dit betekent dat jij als sustainability expert binnen PwC impact hebt op de grote strategische vraagstukken van onze klanten. Of je nu werkt aan het opzetten van duurzaamheidsrapportages, het uitwerken van een duurzame belastingstrategie, je assurance verleent op niet financiële informatie, of een volledig geïntegreerde duurzame strategie ontwikkelt – jouw werk heeft impact op de fundamentele beslissingen die een bedrijf neemt.

Die impact is de drijfveer voor al het werk dat er verzet wordt en nog moet worden. Het is aan jou om samen met je collega’s de vertaalslag te maken van de waarde van duurzaamheid voor het bedrijfsleven. Het sustainability team is een uniek team binnen PwC omdat het werkzaam is binnen alle competenties van onze organisatie. In plaats van allerlei kleinere sustainability teams binnen belastingadvies, consulting en strategie hebben we bij binnen ons bedrijf één groot sustainability team dat over alle disciplines heen werkt.Al met al is je vliegwiel als ESG-expert binnen PwC enorm. Zit je een pak regelgeving door te akkeren? Zoek je de juiste meetbare factoren voor de nieuwe duurzaamheidsrapportage? Of beoordeel je de ‘groene waarde’ van een bedrijf voor een potentiële overname? Jouw werk heeft daadwerkelijk consequenties op raad van bestuur-niveau en draagt bij aan een duurzame en leefbare wereld.

Onze teams

Heb je een financiële achtergrond, accountancy of controlling? Sustainability is niet meer weg te denken uit het beroepsveld.

Werk samen met experts aan impactvolle projecten en stimuleer duurzame verandering in diverse sectoren.

Ben je goed in systematisch denken en geïnteresseerd in de invloed van sustainability op sectorniveau?

In sustainability Deals you will help clients understand Environmental, Social and Governance (ESG) criteria in the context of mergers and acquisitions.

Ons BAS sustainability team heeft vijf focusgebieden: ESG Assurance, Climate & Nature, Reporting & Strategy, Sustainable Finance & Corporate Sustainability.

< Back

< Back
[+] Read More

Playback of this video is not currently available

0:02:30

Sustainable Student Consultancy

Sustainable Student Consultancy zet ambitieuze studenten in om duurzaamheidsvraagstukken van ondernemingen te beantwoorden. Hiermee willen ze bedrijven helpen te verduurzamen en daarmee een impact maken op de maatschappij. Daarnaast geven ze studenten van allerlei verschillende achtergronden de kans om kennis te maken met consultancy en hun skills in te zetten in echte business cases.

PwC verzorgt een aantal trainingen per jaar en coacht de projectgroepen tijdens hun opdrachten. Bekijk hier de video over ons partnership met SSC.

Contact

Taoufik  El Hassani

Taoufik El Hassani

Recruiter professionals Advisory Deals, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 890 43 18

Linda Smits

Linda Smits

Recruiter Professionals Advisory Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 819 90 49

Fleur Snouckaert

Fleur Snouckaert

Recruiter professionals Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 329 97 45

Karolien Arp

Karolien Arp

Recruiter professionals ESG, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 844 89 22

Volg ons