Global intelligence

Versterk uw integriteit

In de huidige samenleving breiden bedrijfsnetwerken uit en worden ze op het oog minder transparant. Het opereren in buitenlandse jurisdicties brengt nieuwe risico's met zich mee waarvan u misschien nog niet op de hoogte bent.

Om de reputatie van uw organisatie en haar activa te beschermen, moet u kunnen vertrouwen op informatie die nodig is voor cruciale zakelijke beslissingen. Dit geldt onder andere voor het kiezen van nieuwe zakelijke partners of nieuwe markten.

Global intelligence biedt uw organisatie de informatie en inzichten die nodig zijn om de integriteits- en reputatierisico's van uw bedrijf te beheren. Bovendien kunt u met de ingewonnen informatie weloverwogen beslissingen nemen.

Door onze toegang tot het wereldwijde netwerk van PwC, kunnen wij u adviseren over hoe u moet handelen binnen de wettelijke en regelgevingskaders in de landen waarin u actief bent. Onze teams kunnen met behulp van technische ondersteuning due diligence van derden en klanten uitvoeren op basis van (semi-) openbare gegevens verzameld uit alle mogelijke bronnen over de hele wereld.

Wij bieden de informatie waarmee uw organisatie met trots kan groeien

Contact

Christine Manders

Christine Manders

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 67 69

Yelda Caliskan

Yelda Caliskan

Manager, PwC Netherlands

Tel: '+31 (0)65 396 42 69

Sebastiaan van Zijl

Sebastiaan van Zijl

Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 292 40 99

Volg ons