Tech alliances

Digitale hulpmiddelen als cruciale instrumenten voor succes

Digitale hulpmiddelen spelen een cruciale rol bij het verwerven van een leidende marktpositie. Ze fungeren echter niet op zichzelf als waardevolle assets, maar dienen als instrumenten die bijdragen aan het uiteindelijke succes. De essentie van 'digitaal zijn' biedt op zichzelf geen meerwaarde. Echte waarde ontstaat wanneer technologie ingezet wordt als een katalysator voor het behalen van concurrentievoordeel.

Resultaten versnellen; human-led and tech-powered

Voor optimalisering van de bedrijfsvoering zijn de digitale oplossingen van technologiebedrijven essentieel. PwC biedt gespecialiseerd advies op producten en diensten van onder meer Oracle, SAP, Salesforce, Microsoft en Workday. Met onze technology alliances brengen we de beste oplossingen naar uw organisatie, van strategie tot en met executie.

Tech alliances

Leiderschap in het Tijdperk van Digitale Transformatie voor CEO's

Meer dan de helft van alle CEO’s verwacht dat technologische veranderingen de grootste driver zullen zijn voor transformatie. Het effectief benutten van technologische hulpmiddelen en digitale transformatie is daarmee van vitaal belang om de bedrijfsvoering te optimaliseren en om een voorsprong te behouden in een snel veranderende markt.

Lees meer in ons CEO Survey

Digitale Transformatie en bedrijfsgroei

Bij PwC begrijpen we de uitdagingen en kansen die voor u liggen. Wij bieden strategische begeleiding en technologische expertise om uw organisatie te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van digitale verandering.

Onze aanpak is gericht op het versterken van uw leiderschapsrol in de digitale economie. Dit doen we door samen te werken aan een bedrijfsstrategie die technologie integreert op een manier die past bij uw unieke bedrijfscultuur en doelstellingen. Samen streven we naar het bouwen van een veerkrachtige organisatie die klaar is voor de toekomst en die in staat is om duurzame groei te realiseren.

Lees meer over transformatie

Contact us

Lars Leemhorst

Lars Leemhorst

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 375 60 63