Cyber Incident Response

Maximaliseer uw cyberveiligheid

Cyberincidenten zijn een van de grootste bedreigingen voor de zakelijke wereld van vandaag. Het is niet langer alleen een IT-uitdaging maar ook een zakelijke noodzaak om uw cyberveiligheid te maximaliseren. Organisaties gedijen namelijk op de beveiliging van hun gegevens.

Te weten of uw systemen zijn gecompromitteerd of niet, is bijna net zo moeilijk als het vaststellen van de grootte en de timing van een cyberincident en de impact die dit heeft. Indien uw systemen gecompromitteerd zijn, heeft uw organisatie mogelijk te maken met aanzienlijke financiële verliezen, vaak onherstelbare reputatieschade en vervolging door Justitie.

PwC Cyber ​​Incident Response voert onafhankelijk onderzoek uit naar cyberincidenten. Wij helpen u snel en adequaat te reageren. Om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt, minimaliseren we toekomstige cyberbeveiligingsrisico's door de ontdekkingskans van cyberincidenten te vergroten en de zwakke plekken in uw systemen en protocollen te verbeteren.

Onze onderzoeksteams bestaan ​​uit gecertificeerde onderzoek deskundigen, forensische analisten, systeemcontroleurs, fraude- en anti-witwasexperts, specialisten voor incidentbehandeling en soms zelfs ethische hackers.

We herkennen malware en virussen alsof we ze zelf hebben geschreven

Contact

Tom Driehuys

Tom Driehuys

Partner, Advisory Cyber Forensics & Privacy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 383 29 69

Volg ons