Consulting

Nieuwe inzichten voor de juiste beslissingen

Nieuwe inzichten voor de juiste beslissingen

Bij Consulting werk je nauw samen met de beste mensen uit de markt, de financiële wereld en de publieke sector. Je geeft klanten nieuwe inzichten om de juiste beslissingen te nemen.

Consulting

Onze klanten hebben expertise en een vooruitziende blik nodig om hun bedrijfsdoelen te bereiken. Daar helpen wij ze bij. Wij helpen ze om nog effectiever te worden. We verbeteren hun manier van werken, versnellen hun groei en verlagen hun kosten. Als jij kiest om bij Consulting te werken, kunnen onze klanten, mede met behulp van jouw advies, de juiste beslissingen nemen voor een succesvolle toekomst.

Globe

Als consultant neem je deel aan het Globe programma. In dit programma helpen we jou om een Consulting professional te worden.

Associate Globe Programma

Onze teams

Binnen Finance consulting adviseer je bedrijven over de gehele financiële lifecycle.

Binnen dit team richt je je op de prestatieverbeteringen van organisaties.

Dit team helpt onze klanten bij grote en complexe veranderingen.

Dit team gebruikt analytische vaardigheden om oplossingen te bedenken voor complexe problemen.

Binnen tech consulting geef je advies aan bedrijven over o.a. digitalisering.

Binnen Risk consulting geef je advies aan bedrijven over risicovraagstukken.

Binnen het Customer team adviseer je onze klanten bij o.a. hun groeistrategie.

Je richt je op de belangrijkste strategische vraagstukken waar bedrijven mee te maken hebben.

Met verschillende methoden onderzoeken wij samen met de klant de impact van digitale transformatie.

< Back

< Back
[+] Read More

Marktsectoren

Er zijn drie sectoren waarbinnen jij aan de slag kunt: de publieke sector (PS), financiële sector (FS) en consumer industrial products & services (CIPS).

Publieke Sector

Een goed functionerende publieke sector is cruciaal voor een stabiele samenleving en een florerende economie. Daarom helpen we organisaties met uitdagingen rondom veiligheid, energietransitie en mobiliteit.

Onze professionals kiezen er bewust voor om te werken in het publieke domein, omdat ze willen bijdragen aan maatschappelijk relevante vraagstukken. Dat is onze drijfveer! Meer dan ooit worden we continu uitgedaagd om in de snel veranderende en digitale wereld onze klanten in de publieke sector voor te bereiden op de dag van morgen. Samen met onze klanten transformeren we hun organisaties, In de afgelopen jaren hebben we met veel passie en zorg aan mooie projecten gewerkt binnen de publieke sector. Het is onze ambitie om klanten met innovatieve, co-creatieve en werkbare oplossingen – volgens onze BXT-methode - te helpen op thema’s als veiligheid, energietransitie, mobiliteit, de toekomst van werk, digitalisering en gezondheidszorg.

Onze Publieke Sector (PS) teams bestaan uit een groep van ongeveer 130 adviseurs. Samen adviseren we veel overheidsorganisaties in de domeinen van Justitie en Veiligheid, Defensie, Gezondheidszorg, Infrastructuur en Vervoer, Ontwikkelingssamenwerking, Energie- en duurzaamheidsector en Binnenlands Bestuur.  

Als je begint in een van de competentieteams binnen PS heb je de mogelijkheid om te leren van ervaren consultants. Je werkt voor onze klanten in multidisciplinaire consulting teams.

Financiële Sector

De Financiële Sector (FS) zit middenin een grootschalige digitale transformatie die iedereen raakt, van banken en verzekeraars tot de pensioenfondsen. Nieuwe technologische ontwikkelingen spelen hierin een belangrijke rol.

In dit snel veranderend speelveld zijn financiële dienstverleners op zoek naar onderscheidend vermogen. Het bieden van een snelle, makkelijke en digitale ervaring die tegemoetkomt aan de wensen van hun cliënten is daarbij essentieel.

Als je begint in een van de competentieteams binnen FS heb je de mogelijkheid om te leren van ervaren consultants. Je werkt voor onze klanten in multidisciplinaire consulting teams. Als je energie krijgt van het ontrafelen van complexe vraagstukken, in een markt die voortdurend in beweging is, en deze samen met de klant op te lossen dan is FS Consulting op zoek naar jou.

Consumer Industrial Products & Services

Binnen de Consumer Industrial Products & Services (CIPS) teams helpen we een hele diverse groep aan klanten. De CIPS-teams richten zich op de volgende industriegroepen:

  • Retail & Consumer Market
  • Energy, Utilities en Resources
  • Telecom, Entertainment en Media
  • Transport en Logistiek
  • Industrial Manufacturing en Automotive

Meer dan ooit worden we continu uitgedaagd om in de snel veranderende en digitale wereld onze klanten in deze sectoren voor te bereiden op de dag van morgen. Samen met onze klanten transformeren we hun bedrijven, verhogen we hun inkomsten en verlagen we hun kosten. Als je begint heb je de mogelijkheid om binnen alle industriegroepen te werken. De ervaren consultants specialiseren zich in een van de sectoren zodat we onze klanten altijd de juiste branchekennis en ervaring kunnen bieden.

Contact

Linda Smits

Linda Smits

Recruiter Professionals Advisory Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 819 90 49

Anna Zonneveld

Anna Zonneveld

Recruiter professionals Advisory Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 131 60 15

Glorializ Lantigua Virella

Glorializ Lantigua Virella

Campusrecruiter Consulting , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 132 44 37