LGBT

We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn binnen onze organisatie. Om dat te stimuleren hebben we het Shine netwerk. Dat is het PwC-netwerk voor homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transseksuelen en alle collega’s, klanten en relaties die actief willen bijdragen aan een werkomgeving waarin ieders geaardheid wordt geaccepteerd. Een van de manieren om deze doelstelling uit te dragen, is onze deelname aan de jaarlijkse Canal Parade. Sinds 2016 varen wij mee met een eigen boot rond het thema Be Yourself @ Work.

Ga naar de Be Yourself @ Work pagina

Be Yourself @ Work

Shine Netwerk

Shine is het LHBT+ diversiteitsnetwerk binnen PwC. Deze naam weerspiegelt onze visie om een gastvrije, inclusieve werksfeer te creëren voor onze LHBT+ -collega's. Met Shine schijnen onze LHBT+collega's het licht op de belangrijke kwesties die van invloed zijn op onze diverse gemeenschap. Elke dag brengen zij hun authentieke ik naar PwC en werken ze hard om het vertrouwen in de samenleving te vergroten en de werkplek en de cultuur sterker te maken en om betere kansen te creëren en zo te kunnen stralen. Een netwerk als Shine biedt daar een podium voor en laten we onze collega's zien dat ze niet alleen staan. 

Juni is Pride maand

Ieder jaar in de maand juni is hier extra aandacht voor via verschillende activiteiten waaronder Pride in diverse steden zoals in New York (Stonewall rellen juni 1969). in 2019 50 jaar geleden. Van 28 tot en met 30 juni vindt hier PwC's allereerste wereldwijde LGBT+ summit plaats om de onze inzet en steun voor deze gemeenschap kracht bij te zetten. Meer dan 160 PwC LGBT + leiders en mensen uit 28 landen zullen de Summit bijwonen om te netwerken en LGBT+ onderwerpen te bespreken.  

Contact

Terence Guiamo

Head of Diversity & Inclusion, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 69 44

Volg ons