LGBT

We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn binnen onze organisatie. Om dat te stimuleren hebben we het Shine netwerk. Dat is het PwC-netwerk voor homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen, transseksuelen en alle collega’s, klanten en relaties die actief willen bijdragen aan een werkomgeving waarin ieders geaardheid wordt geaccepteerd. Een van de manieren om deze doelstelling uit te dragen, is onze deelname aan de jaarlijkse Canal Parade. Sinds 2016 varen wij mee met een eigen boot rond het thema Be Yourself @ Work.

Ga naar de Be Yourself @ Work pagina

Be Yourself @ Work

Shine Netwerk

Shine is het LHBT+ diversiteitsnetwerk binnen PwC. Deze naam weerspiegelt onze visie om een gastvrije, inclusieve werksfeer te creëren voor onze LHBT+ -collega's. Met Shine schijnen onze LHBT+collega's licht op de belangrijke kwesties die van invloed zijn op onze diverse gemeenschap. Elke dag brengen zij hun authentieke ik naar PwC. Ze werken hard om het vertrouwen in de samenleving te vergroten, en om de werkplek en de cultuur sterker te maken. Om zo betere kansen te creëren en te kunnen stralen. Een netwerk als Shine biedt daar een podium voor. Ook laten we hiermee aan onze collega's zien dat ze er niet alleen voor staan. 

Uit de kast komen

Voor National Coming Out Day hebben we collega's gevraagd hoe het is om privé en of op het werk uit de kast te komen. Ieder verhaal is uniek. In deze video delen drie collega's hun persoonlijke coming-out verhaal.

Playback of this video is not currently available

Contact

Brigitte van Mameren

Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 098 63 91

Erik Poolman

Senior Projectmanager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 112 07 98

Rutger Schuil

Persvoorlichter, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 316 55 24

Volg ons