Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Deals

Advies bij deals en overnames

Iedere fase van de deal de juiste expertise

Analyse van uw strategische opties, het afzetten van een business unit, het integreren van twee bedrijven: elke fase van een deal presenteert specifieke problemen en uitdagingen. Wij hebben de juiste mensen met de juiste expertise die kunnen adviseren en helpen bij elke fase. Wij kunnen u helpen om de juiste beslissingen te nemen om de waarde van uw deal te maximaliseren.

Deal Services Continuum

Originating deals

Het vinden van de juiste partner of overname kandidaat is geen doel op zich. Een zorgvuldige oriëntatie....

Lees meer

Evaluating deals

Van belang is alle deal aspecten zorgvuldig te wegen. Wat is een reële waardering, hoe gaan we met de fusie autoriteiten om...

Lees meer

Executing deals

Na het vinden van een potentiële partner of overname kandidaat dienen uitgangspunten getoetst te worden. Niet alleen de financiële uitgangspunten zijn hierbij van belang maar bijvoorbeeld ook de fiscale, culturele en organisatorische effecten...

Lees meer

Making deals successful

Ondanks alle zorgvuldige stappen bij een overname of fusie, het echte werk begint voor velen pas bij de integratie. Hoe ga je om met twee culturen, hoe gaan de systemen samenwerken, hoe halen we de geplande synergetische resultaten?

Lees meer

Strategy&

Praktische kijk op strategie

Samen helpen PwC en Strategy& klanten met het ontwikkelen van praktische strategieën voor hun belangrijkste uitdagingen - en zetten deze ideeën om in acties.

Lees meer over - Strategy&

Praktische kijk op strategie

Contact

Gert-Jan van der Marel

Gert-Jan van der Marel

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 122 48 19

Volg ons