Debt & Capital Advisory

Een financiering die uw strategie ondersteunt

Sinds de financiële crisis zijn de spelregels voor financiering grondig veranderd. Waar de keuze voor kredietnemers vroeger zeer beperkt was, zijn er nu meer dan 100 partijen actief in de Mid Market die bereid zijn als leverancier van krediet op te treden. Hierdoor zijn de keuzemogelijkheden enorm. Maar met de toename van het aantal opties is de markt ondoorzichtig geworden en is het niet eenvoudig om de optimale financieringsoplossing te vinden. 

Wij zijn adviseurs met een achtergrond in de bancaire sector. Wij hebben het netwerk in de financiële wereld en spreken de taal van de bankiers en alternatieve financiers, maar zijn onafhankelijk. Die kracht zetten we in om voor u het beste resultaat te krijgen: genoeg vreemd -, eigen - of hybride vermogen om uw plannen te realiseren tegen de beste voorwaarden: altijd vanuit uw belang. Wij kunnen u nauw betrekken bij dit proces, maar ook volledig ontzorgen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u de beste oplossing krijgt die u en uw strategie maximaal ondersteunt.

Internationaal (her)financieren

Opereert u internationaal ? Wij zijn met meer dan 90 PwC collega's actief in heel Europa en zijn zeer ervaren in vele sectoren en met verschillende financieringsoplossingen. Zij zijn onderdeel van meer dan 1270 PwC Corporate Finance-professionals die over alle continenten nauw samenwerken en hun kennis over lokale markten en sectoren bundelen.

Zo kunnen wij u helpen

Aan de hand van uw ambities en uitdagingen bepalen we samen met u welke financieringsvorm het beste bij u past. Wij helpen u nieuwe financiering aan te trekken, bestaande schulden te herfinancieren of uw bestaande financiering te herstructureren. Hoe?

Door

  • een goed passende, haalbare financieringsstructuur te ontwikkelen;
  • de financieringsvraag breed in de markt te zetten;
  • namens u te onderhandelen over de voorwaarden van de financiering;
  • te helpen bij de totstandkoming van de contracten.

Contact

Ard Burgers

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 366 53 49

Diederik Kolfschoten

Diederik Kolfschoten

Partner, Debt & Capital Advisory, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 13 03 09 74

Volg ons