Zakendoen en investeren in Nederland 2020

Internationaal ondernemen verbreedt de horizon van een bedrijf en biedt unieke mogelijkheden voor groei, ontwikkeling en winstopbouw.

Nederland is een van de meest open economieën ter wereld en behoort bij de beste landen op het gebied van technologie en innovatie. Het biedt een uitstekende infrastructuur - waaronder de grootste haven van Europa -, een concurrerend ondernemingsklimaat en een goed opgeleide beroepsbevolking.  Het Nederlandse belastingstelsel kent verschillende fiscale voordelen om innovatie en bedrijfsactiviteiten te stimuleren en als internationaal georiënteerd land heeft Nederland veel hoogopgeleide buitenlandse werknemers in huis. In een snel veranderende wereld, zowel vanuit economisch als politiek oogpunt, is Nederland een stabiel land gebleken.

De publicatie Doing Business in the Netherlands 2020 is samengesteld in samenwerking met het NFIA (Netherlands Foreign Investment Agency) en is bedoeld om een breed inzicht te geven in de kernaspecten van ondernemen en investeren in Nederland. We beantwoorden veel vragen die buitenlandse bedrijven en ondernemers hebben bij het maken van hun eerste stappen op de Nederlandse markt en maken daarbij gebruik van onze uitgebreide ervaring met betrekking tot het vestigen van bedrijven in Nederland.

De Engelstalige publicatie leidt u door alle belangrijke aspecten van het zakendoen in Nederland: het economische klimaat, de grote industrieën en bedrijfssegmenten. Het beschrijft de meest populaire rechtsvormen van bedrijven in Nederland en de belangrijkste onderdelen van fiscaliteit, compliance, human resources, arbeidsrecht, immigratie, audit en accounting.

Wij bieden u een algemeen overzicht van alle mogelijkheden. Wenst u meer informatie? Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Knowledge Centre

Rotterdam

Tel: +31 (0)88 792 43 51

Volg ons